you would not believe your eyes.

sista dagen på lovet. gud va sorgligt. och fyfan va fort det har gått! och det känns inte ens som om jag har gjort något. lite jobbigt faktiskt. men vad gör man inte..? jag har dock ingen lust med skola imorgon. men vet ni vad? jag ska tatuera mig! jo ni! på ankeln. asläskigt. men kul som fan!

kul att jag just har ätit middag, men att jag fortfarande är hungrig. så jag ska gå och ta mig en skål nötter och russin. goott! PUSS!♥


what a feeling.

idag har det regnat! nog för att jag hatar slask, men jag hoppas ialf att våren är på väg nu! dagen har ialf vart fullspeckad ! började dagen med att dela ut evelina, som vi gör varje fredag. sen blev det en biltvätt. idag tvättade alla, för vi tog enmassa, och då menar jag verkligen enmassa (!!!) bilder som vi ska ha lite då och då. det blev 315 stycken ! sen kan man ju diskutera om alla blev särskilt vackra eller inte men..

och nu blir det för en gångs skull lets dance med glass och rebecka♥


kom änglar kom älvor det börjar bli kallt.

hm.. gårdagen blev ju då inte riktigt som planerat, men det slutade väl hyfsat ändå. vi började ju då festen hos sara, och sen när vi kom ner på stan var kön aplång. när vi stått i kön i drygt en halvtimme så fick vi veta att folk sa att det var smockat med folk att dom inte ens släppte in. då höll vi på att frysa fötterna av oss så vi gick för att hitta någonstans att värma oss, när vi väl hade bestämt oss för att skita i nybron. men allt var förstås stängt. så vi ringde marcus istället så fick han komma och hämta oss. vi följde med hem till honom och kollade os istället. det var den kvällen det. men det kommer väl flera. nästa onsdag är det ju hundra dagar kvar till studenten, så då är det ju oxå feest ! sånt gillas.

idag åkte vi iväg och fixade sponsring till uf-mässan. ojojoj vabra vi är! och nu jag har just dammsugit och tycker själv att jag är asduktig hehe. rebecka har just gjort en utbakad fläta på moi, och jag är glad för idag fick jag lön ! välbehövlig sådan! maha♥


tonight is what it means to be young.

ikväll blir det nybron ! och kvällen börjar med förfest hos sara, och sen får vi se vart kvällen bär. så nu gäller det att tagga till. så jag ska nu gå och blåsa och platta håret. sen ska sminket och outfiten på. men jag har ingen aning vad jag ska ha på mig. så vi får väl se vad det blir. det känns som om jag har samma hela tiden. och hur kul är det liksom..? snart känner väl folk igen en för att man alltid har ett visst klädesplagg på sig. och det känns ju sådär liksom. men jag får väl gräva fram något. och så hoppas vi att den här kvällen blir oförglömlig!♥

finaste låten!♥




ÄLSKLING JAG VET HUR DET KÄNNS

i flera dagar nu har en hemsk känsla infunnit sig inuti mig. en känsla av ensamhet, trots att jag inte är ensam. jag kan likna det lite vid elefanterna som sprang upp i bergen innan tsunamin kom, därför att dom visste om det redan innan vi människor såg vågen. det är ungefär så jag känner. jag har en stark känsla inom mig som säger att jag kommer bli ensam snart, och nu springer jag alltså själv bort, för att förbereda mig. jag vet inte varför jag känner såhär och jag vill verkligen inte känna såhär.

lycka och olycka. två känslor som ofta infinner sig i mitt liv. jag kan med bubblande lycka i kroppen övergå till att känna mig fruktansvärt olycklig. och jag kan med en svidande känsla av olycklighet få en sprudlande känsla av lycka inom mig på bara ett par sekunder. allting byter plats och jag vet aldrig när jag kommer att vara lycklig eller när olyckan kommer tillbaka.

jag förtjänar att vara lycklig och det är ingen till fel eller egostiskt att säga det. men ändå känner jag att jag inte vill uttala dom orden. för jag vet inte alltid om jag tror på dom. men jag förtjänar att vara lycklig precis som alla andra. ibland är det apjobbigt att vara jag, men jag har även fått fantastiska chanser till att gå framåt i livet. jag känner mig som en ganska stark tjej som inte tycker om att visa sig svag. men ibland känner jag mig svag och känner att hon måste visa sig stark. även jag har rätt att bryta ihop ibland. jag kan inte alltid hålla den här fasaden utav lycka uppe.

lycka. ett starkt och vackert ord. när jag tänker på lycka tänker jag på fjärilar i magen. den där krypande känslan utav total förälskelse. kärlek. kärleken man känner för det livet man har och de fantastiska människor man har runtomkring sig. bubblande skratt som bara måste komma ut. fantastiskt höga hopp mot en klarblå himmel. ett glädjeskrik. känslan av en sommarvind mot kinden. ni vet när man var liten och hoppade över gräset? man hoppade i takt med den vackra musiken man hörde inom sig. man kände det våta gräset mot fötterna samtidigt som håret fladdrade i vinden. man kände att en högre makt lyfte en uppemot skyarna, och man kände att man var oövervinnerlig. det är lycka för mig.

nu behöver jag våren mer än någonsin.


nu ska jag på stan med madeleine moberg<3




.

according to you i'm stupid, i'm useless. i can't do anything right


BABY ARE YOU DOWN DOWN DOWN

allt blev plötsligt så himla jobbigt. ångesten kom fortare än kvickt, och förväntade sig att jag skulle vara beredd på det. det var jag inte. jag har gjort andra glada, men jag då? jag vet inte om jag vill. när man har en klump i magen pga av det, då känns det inte jättepositivt faktiskt. men nu kommer jag väl antagligen inte undan längre ialf s'att.. jag har ju ialf gjort andra glada. det är ju alltid något. och nu börjar jag snart gråta för att datorn är hur jävla seg som helst, och hänger sig hela jävla tiden ! jag skämtar inte. nu är inte tårarna långt inne.

jag sitter hemma själv och kollar på os. hur patetiskt är inte det?! men jag har ju ialf sura nappar att trösta mig med, för att inte tala om colan! backhoppning blev det just. ganska tråkigt faktiskt. jag vet inte ens om det är någon svensk med..? och jag tänker sitta uppe tills ma och pa kommer, dock blev planet en timme försenat förstås, men sånt får man väl ta antar jag. jag har ialf fina naglar för en gångs skull! wihue ! haha sånt gillar man!♥



COME GIVE ME LOVE

nu är jag trött på den här snön! jag vill ha sommar! jag vill inte leva i ett ständigt mörker där man försiktigt försöker stappla med ett par steg framåt. jag vill leva i en ständig sommarbris där alla steg man tar känns lätta, och där varje andetag man tar känns som ronja rövardotters vårskrik. jag vill andas in en värmefyllt sommardoft och andas ut en storartad livsglädje. jag vill studsa fram i morgondagens våta gräs. jag vill känna det kalla vattnet från vår finaste sjö stänka i mitt ansikte. jag vill känna min ryggrd växa i takt med att jag vågar sträcka på mig. jag vill känna att den känslan ska infinna sig i mig som säger att jag trivs med den jag är. jag vill trivas med mig själv samtidigt som jag trivs med mina vänner en tidig sommarmorgon. jag vill ligga på en gräsmatta och hålla någon i handen samtidigt som vi kommer överens om vad molnen liknar. jag vill springa barfota i sommarregnet och känna duften av fuktig asfalt. jag vill att mitt barnasinne ska väckas till liv i takt med att solens strålar värmer mitt nu så kalla hjärta. jag vill inte vara omogen i en vuxen värld. jag vill känna att det är okej att ha barnasinnet kvar. jag vill känna att jag klarar mig själv. jag vill att vuxenvärlden ska låta mitt barnasinne ta över och jag vill att dessa två världar ska kombineras. jag vill få alla er därute att känna att det är okej att brista ut i ett ordentligt skrik och njuta av livet utan måsten. jag vill att alla ska våga ta fram barnet inom sig och göra det bästa av sommaren 2010. jag vill att ni ska njuta av sena kvällar och tidiga morgnar. jag vill att ni ska lägga mer tid på en sommarfrukost ute i solen tillsammans med er familj istället för alla andra måsten. jag ska göra sommaren 2010 till den bästa sommaren någonsin!♥


IF SEX WERE AN OLYMPIC SPORT WE'D HAVE WON THE GOLD

jag ska börja på wing chun! man slåss ! det är ju som gjort för mig! maha, så nu är jag astaggad! var och åt hos farmor och farfar idag. thaaai ! gottgott :) pappa håller på att tjata på mig att jag ska ta fram snöskyffeln och skotta snö! men jag anser att det är alldeles förlite snö för mig att göra det. men inatt skulle det ju typ bli en halvmeter så jag kommer nog inte undan så länge till.. och nu hoppas jag att alla är nöjda för nu ska jag ialf gå på balen. och nu har jag inget skolarbete kvar att göra innan lovet !!! nog för att lovet börjar imorgon, men ändå. det behöver vi ju inte nämna..

imorgon ska jag upp aptidigt, och dela ut tidningar. rooooligt ! svar: nej. och nu har jag tillochmed sorterat posten tills när ma och pa kommer hem. jag är duktig jag! sen att jag tog in hela veckans post idag är ju en annan femma hehe.









if i could punch you without getting in trouble, believe me, i would!












jag älskar dig<3


JAG VILL HA ALLTING

jag håller på med svenskaanalys nu. gud vatråkigt detta är! men sist jag skulle göra det blev det ju strömavbrott, vilket kanske inte var hur kul som helst ! och det går ju inte direkt bättre av att datorn hänger sig hela tiden. och sega datorer och jag går absolut inte ihop. det måste vara den sämsta kombinationen någonsin! men men.. och det som oxå är asjobbigt är att jag har fått för mig att det är fredag imorgon. det har jag talat om för mig hela dagen ungefär, och varje gång kommer jag på att det är ju fan bara torsdag imorgon. ingen skön känsla precis. men morgondagen går väl förhoppningsvis ganska fort, så det kan bli lov någon gång.

JAG HAR BESTÄLLT STUDENTKLÄNNING ! :) det gillas mycket!


LITTLE BITTY PRETTY ONE

jag måste nog hitta ett bättre sätt att plugga på. datorn och teven är inga bra hjälpmedel kan jag ju lugnt säga! plus att det är hur fint väder ute som helst. snön smälter och solen skiner, vilket inte heller gör att man hellre sitter inne och läser biologi. så om någon har något tips, varsågod och dela med er tack !




OM IGEN

var och firade maddes födelsedag ikväll. dom andra drog till o'learys, men jag kände att jag fick mer än nog igår så jag drog hem istället. och nu är jag astrött, så nu ska jag lägga mig och kolla på film. undrar vilken jag ska ta..? och sen ska jag sova, godnatt♥


SÅ MYCKET BÄTTRE

igår var det harrys som gällde ! kvällen började med middag hos rebecka, och sen fortsatt förkrök hos krille. det var trevligt. efter några timmar där, bar det av till harrys. och idag vaknade jag och kände hur hela världen snurrade. att vara bakis är inget att rekomendera, särskilt inte när man vet hur mycket man måste plugga! men jag har för en gångs skull inte ont i huvudet! det gillar vi! btw så har jag väärsta träningsvärken i benen och armarna ! jag kan knappt sitta. men det försvinner väl säkert snart. just nu har jag problem. jag verkligen måste plugga, men det finns så mycket annat jag vill göra idag oxå. men det får väl vänta antar jag. men ikväll är det fest med madeleine moberg som fyller år på måndag! jag har dock ingen aning om hur jag ska komma dit, men det löser sig säkert. och nu tycker jag allt att vintern får ta och ge sig. jag är trött på all snö nu. och särskilt nu när min garderob är fylld med nya vårkläder. så jatack, lite vår skulle inte sitta helt fel!♥


STORY OF A HEART

det är små fina tunna trådar som håller ihop mig, som håller min ryggrad rak. små tunna fina trådar som ibland växer sig starka för att i nästa sekund gå sönder snabbare än aldrig förr. den enda som kan få mig att må bra och njuta utav livet, det är jag. jag måste inse att det är okej att göra fel och det är okej att ha fel. det är också okej att bryta ihop, för att jag vet att jag alltid kommer att ställa mig upp igen. jag är rädd för att det onda, svarta och mörka ska komma tillbaka så fort jag ser en ljusglimt i mörkret. jag är van vid att det går åt helvete varje gång jag mår bra, därför skrämmer det mig att jag mår bra nu. men jag förtjänar allt detta och jag förtjänar att må bra. jag har rätt att ha fel och jag har fel när jag tycker att jag aldrig har rätt. dessa ord bubblar upp inom mig och mina fingrar dansar den snabbaste dansen jag sett över tangentbordet. det är ord jag vill få ur mig och nu har jag fått ur mig dom. nu ska jag lära mig en sak; att tro på mig själv ♥


DANCING WITH MYSELF

gud vilken tråkig lördag! det känns som söndag. då är det illa! nu har jag beställt ytterligare kläder från hm-katalogen. det här är inte bra alltså.. men vi får hoppas att det bara varar en kort period, då jag är shopingberoende. ikväll är det melodifestivalen. jag har inte bestämt om jag ska kolla eller inte, men det slutar säkert med att jag sitter i soffan ialf. och imorgon ska jag på golfträning. kul att vi börjar med den redan nu liksom. jag har testat massor med vårkläder ur min garderob idag, mest nytt alltså! så nu tycker jag verkligen att snön kan ta sig, och gå och dö! så jag kan ha kläderna utanför mitt rum. annars tycker jag inte riktigt att det är någon mening med nya kläder (y) nu ska jag leta i köket efter något att snaska på. puss<3