over my head

jaha, det var regn idag igen... inte lika farligt dock. behovde inte ga med paraply i 16 hal som igar.. men imorgon ska det enligt yr.no bli sol! pa torsdag oxa! likelikelikelike. vi har just atit lunch/middag, och ska snart aka och handla, sen ikvall blir det nagon lattare maltid. det har blir bra. nu ska jag duscha. hejpa.




btw sa fastnar latar saaaaaa himla fort i min skalle sa det ar helt sjukt! ogillart faktiskt en hel del

sssssssssssssssssp

jag ar trott som satan! vi har vart pa klubben hela dagen, pissregn och apkallt! imorgon ska det inte regna lika mycket, men regna ska det. och pa onsdag blir det soooooool! var varmegrej pa rummet funkade inte inatt sa det var pisskallt och vi lag med 5 tacken och filtar. nu har vi precis duschat och ska snart borja laga mat. imorgon far vi tydligen sovmorgon till halv 9! pa sondag har jag bestamt att jag ska baka lussebullar och pepparkakor! bakisdagar ar perfekta for sant..,

pusssssssss

SPANIEN AR ETT LAND DAR MAN DANSAR TANGO! fast inte denna gang, golf golf golf golf... fast jag spelar inte, sa jag ar nojd. hehe. om jag inte kommer hem som planerat, den 4 december pga sno, dor jag!!!!!!! bokstavligen, tro mig. vadret sog for ovrigt igar, men idag var det riktigt skont! mer av dagens vader tack! jag gillar huset skarpt btw!!!!!!!! det ar stort som ett hus! hm... det uttrycket funkade inte riktigt i detta sammanhang kanske?

walking my daydream

jobbade idag, sen fixade jag till naglarna på hälso. sen agerade jag chafför och ska snart göra det igen. jag matade den mest kräsna katten i världen (trots att hon är asfet) med spagetti oxå... hur gick det till?! tråååååååååååååkigt


jag var sepe när jag var liten :(


peoplesaythatithinktomuch

idag har jag vart med almis i nya lägenheten:) mysigt! och nu är jag så fruktansvärt trött så jag tror att det blir sängen alldeles strax... imorgon är det möte på arbetsförmedlingen, kul... och så ska jag jobba oxå tror jag. hejppppppaa


jag blev plötsligt på lite sämre humör....


HEJ

nu sitter jag i mormor och lennarts hus i göteborg med robin. larmet gick på när vi kom, hoppsan hehe. men det var ingen som kom eller så.. känns bra att det inte är någon som bryr sig om det skulle vara typ inbrott eller så? vi irrade runt lite i angered centrum innan vi hittade pizzeria och så men nu är vi all set for bed! malin var förbi en stund oxå, aslänge sen jag såg henne så det var askul!

imorgon ska vi lämna grejer till volvo innan klockan 9 på morgonen, så vi åker härifrån halv 8. jag tycker robin är snäll som ville följa med! antingen fick vi välja på att åka idag och sova här, eller att börja åka 4 imorgon bitti, för att sen åka hem direkt när vi hade lämnat det. jag tycker vi valde det bästa alternativet om man säger så. så nu har vi just kollat på meet the robinsons och nu ska vi snart sova. imorgon blir en tidig morgon.

igår köpte jag en iphone, GAH! och sen var jag och kollade på almas dansavlutning. kul att dom minsta grupperna var så mycket bättre än dom stora! shit.

godnatt, pusssss

i can't help myself

jobbat idag, och sen ingenting mer typ. kul fredag. OCH MINNAH, JAY OCH LINNEA ÄR VIDARE I IDOL! DET BETYDER ATT OLLE OCH WEISE HÄNGER LÖST! HAHHAAAAAA SUCKERS! det gjorde min fredag!

imorgon ska jag till västerås med robin, pussssss


hard work work?

tröttttt. kaffe kaffe kaffe kaffe! jag har kommit på att jag nog är alldeles för effektiv för det här jobbet. jag har inget att göra.. och cheferna sitter i ledningsmöte så kan inte fråga heller (y) får vänta tills efter lunch, bah! jag passar på att ringa lite viktiga samtal. observera viktiga!


bless the child

idag har jag jobbat. sen var jag på träning tills jag dog. nu är jag astrött och ska snart sova. sitter med tandborsten i munnen för att jag inte orkar gå och spotta och gurgla. imorgon ska jag på arbetsförmedlingstjosan igen. nej det är inte kul. sen ska jag jobba igen. godnattttt


god knows i'm good

aptrött! var på arbetsförmedlingstjotafräs kvart över 9 imorse... det tog en kvart, roligt! nej? sen var alltså klockan halv 10 och stan hade inte ens öppnat än. och eftersom det regnade så förjävligt så gick jag till espresso house och tog mig en kaffe, helt själv. vuxenpoäng tack! sen har jag flängt fram och tillbaka, och kom just hem. jag har köpt asmycket! nöjd tjej. snart är det kör som gäller.., orkar inteeeeeeeee.


killer queen

har inget vettigt att skriva. eeh, skriv inte alls då? ska åka till farmor & farfar nu! där blir man tjock, vi får se om jag lyckas behålla en vikt under 100... pussss

pappa blev glad över min present btw :)


gullig


white light moment

astrött nu. har vart en lugn dag. åkte ner för att köpa farsdagspresent, jag är inte alls ute i sista minuten... sen fixade jag två dygns musik till ipoden, gillaaaaaaaah! sen blev det myskväll med en massa prat och god mat! nu somnar jag.


it's not what good girls do

idag började jag med att följa med anna för att ta sin sista gardasilspruta. hon skrek som en gris hela tiden och kramade min hand sönder och samman! herregud. ungar... haha nejdå, hon var duktig. sen blev det evelina, vilket jag hade mindre lust till än vanligt kan jag ju säga! bara av att titta ut på vädret fick mig att spy. sen har jag bara tagit det lugnt, och fixat lite ny musik till ipoden. kul att jag har kommit på att det tar mer än 12 timmar att fixa ner allt till ipoden, bokstavligen. men vem har bråttom?!


creativity

är trött efter en heldag med almis. men kul hade vi! jag började dagen med att gå ner till golfklubben, skulle skriva på något papper. sen fortsatte jag min promenad till djurgårdsskolan och hämtade alma. sen gick vi vidare till sveaplan och hämtade bilen, för att sen åka till tunis! vi storshoppade, haha. och fikade! myys!♥ sen åkte jag och hämta mamma på hälso och skjutsade samtidigt hem skruttan. när jag kom hem började jag och mamma skotta snö, eftersom pappa skulle komma hem. vi tänkte att han kanske ville komma in med bilen, hehe. så nu ser det ut som om någon har släppt en bomb, med halvdann skottning överallt. haha, asfult! men men, vi försökte ialf... imorgon är det jag och evelina igen, vi är ett bra team! förutom att jag hatar henne (observera att evelina är en tidning, jag är inte så elak egentligen).


the flood

började dagen med att vara på arbetsförmedlingstjofräs. astråkigt, och dit ska jag gå varje vecka samma tid oxå. kulkul, vill man tjäna pengar så vill man.. nu ska jag få brynen och fransarna färgade! och sen är det en extra körövning,. hm