i'm into you

Började dagen med att träna lite golf, för att sen jobba i några timmar, och för att sen gå och och träna lite igen. Jag fick en ny driver i födelsedagspresent, mycket nöjd blev jag. Dock hade jag av en annan, dagarna innan, som inte ens var min egen. Hoppsan, Kerstin säger man då. Imorgon ska jag förmodligen till huvudstaden med Rebecka, och utnyttja min fina present jag fick av tjejen! Jag vet dessvärre inte hur jag ska ta mig till stationen, men jag får väl ta mig en promenix. Jag ska nog träna lite golf innan. Det känns som om jag tränar en hel del. Det är nog ganska kul, och det sjuka är att jag gärna tränar ännu mer, men man måste ju göra andra saker oxå. Men jag är glad att jag tycker det är kul att träna golf nuförtiden, så jag tycker inte vi ska klaga! Nu ska jag lägga mig till en film, som jag tänkte somna till.


good times

Satan i gatan vad jag har haft en awesome midsommarhelg, med 20årsdag på midsommardagen och allt! Två ord; Top. Notch! På midsommaraftonskvällen satt jag, mamma, pappa, kusiner, faster, farmor, farfar, och Rebecka på landet, i Mälby, och åt grillat. Vi sjöng snapsvisor och drack snaps, vilket jag inte var så himla förtjust i märkte jag.. Sen satt vi och sjöng till tio ungefär, då det var dags för oss ungdomar att bege oss till festen som så lägligt var här i Mälby. Det tog 5 minuter att gå, praktiskT. Midsommardagen började med att alla väckte mig med frukost på sängen, assnälla. Synd bara att jag var världens tröttaste, och såg ut som sju svåra år ungefär... Men det fick gå ändå! På kvällen gick vi in för lite party i sommarstugan, jag är nöjd med det mesta!

Imorse när vi vaknade fick man väl må som man förtjänade. Till frukost åkte vi in till Torshälla för att käka pizza, har typ längtat hela veckan. Vi får se vad vi hittar på ikväll!

Nu ska jag kolla på när kusinerna åker ring bakom båt!








so happy i could die

Sitter och väntar på att regnet ska sluta, vilket det ska efter tolv enligt iphonen, vilket är om 3 minuter... Hm, sen tänkte jag ialf GÅ ner till golfklubben. Får se hur mycket jag tränar, men måste hur som helst hämta hem min cykel som har stått där i flera dagar. Det ska bli skönt med en promenad, så man får lite frisk luft, vilket jag behöver efter gårdagen. Plus att jag har näst bästa vännen med mig, ipodddddddd.

Igår tillbringades kvällen på Brasseriet med Rebecka, Niklas och Dylan. Det blev en mycket trevlig kväll med mycket skratt och mycket snack på engelska. Ikväll blir det middag på Grappa med mina tjejer!

Nu är det dags för frulle, peace



sju sorger och åtta bedrövelser sen

Har vart duktig och spelat en golfrunda igår och idag förmiddag, innan jobbet. Ganska ambisiöst om ni frågar mig. Särskilt med tanke på att det regnade i 15 hål idag! Lagom blöt man var när man kom in, trots regnkläder och paraply. Men ska man spela seriespel i helgen så ska man. Spelet går faktiskt helt okej nu. Måste bara få ordning på humöret på banan. Jag tror inte folk gillar mig när jag bara går runt och är aparg. Jag gillar inte mig själv då för den delen heller.. Får jobba på det! Ikväll blir det middag på klubben med laget, vi får se vilka som spelar i helgen. Tror inte jag ligger på listan. Vet inte riktigt vad jag vill heller, så det får bli som det blir. Har träffat domarna ett par gånger nu, dom verkar ju sådär lagom halvmuntra.

I tisdags kom förresten min lilla släkt från USA hit till varma(?) Sverige. Och i onsdags tog jag med Niklas och Dylan ner på stan för att festa lite. Det blev "premiär" för mig på Brasseriet. Dom var väldigt fascinerade över att kunna köpa sprit i baren, som dom aldrig hade gjort förut, eftersom åldersgränsen är såpass rolig som 21 där nere. Det kändes bra att vara med på deras debut!



Fick just precis nu upp en tanke i huvudet, och fick plötsligt väldigt mycket kramp i magen. Lustigt hur ångesten kan komma från hjärnan till kroppen så fort.. Dör


love

Spenderar kvällen med min vän Ronja, tokmys. Har jobbat halva dagen idag, i golfshoppen, en spännande upplevelse. Det är kul att leka golfproffs!

Idag fyller jag år om två veckor, höhö!

on the edge of glory

Baxer gick ju helt okej faktiskt. Blev 8 av typ 85? Jag liksom, då måste man ju vara nöjd. Och ont i ryggen hade jag inte heller, asbra. Började rundan med par, par, birdie! Sen gick det utför ett tag, bland annat med en fyrpel på fyran, hallelujah! Men sen lyckades jag få till ett hyfsat stabilt spel ialf. Det är ju kul att man är så himla känslig mot solen, att man är tvungen att ha jacka på sig en dag som denna bara för att man råkade bränna armarna en dag som igår. Observera att det var typ 30 grader i solen... Så där gick jag med jacka i 15 hål, lagom varmt. Sen åkte jag hem för att sen åka och handla direkt, och sen ta mig ut på en springtur med Elin. Vi körde 2,5 km i Vilsta, med intervall, och sen upp och ner för Vilstabacken tre gånger! Typ asduktiga?! Nu har jag ätit en god middag med mor och far, och så ringde chefen och frågade om jag kunde jobba imorgon. Det känns bra att göra plånboken en tjänst..

Jag har många tankar i huvudet som vanligt. Dom försvinner liksom aldrig eftersom det alltid händer saker som gör dom levande igen. Dom flesta är glada tankar, samtidigt som dom är så jäkla förvirrande. Jag vet ingenting känns det som.


life's a bitch and then you die

Igår var jag på golfklubben nästan hela dagen, och jag spelade inte ens golf, jag kollade när andra spelade. Det var jubileumstävling. Sommarklädd och grann var jag, eftersom värmen helt plötsligt fick för sig att komma tillbaks. Sen på kvällen var det fest, mat och styrdans. Det var trevligt, trots att jag var yngst där. Idag har jag oxå vart på klubben typ hela dagen, och har fixat något med min sving som jag inte förstår mig på, och bollarna går inte riktigt som jag vill. Det känns bra att det är Baxer Cup imorgon, gah! Men ryggen kändes ialf ingenting, väldigt nöjd med det. Det sög däremot att jag var tvungen att skippa å-varvet pga smärtan. Ikväll borde jag väl gå och lägga mig i tid, så jag orkar upp imorgon. Jag undrar hur det blir med den saken.


Om jag fick ta bort vilken del som helst på veckan skulle jag ta bort söndagkvällarna. Dom bara förstör.


.

YOU'RE A LOSER, YOU KNOW WHO YOU ARE. AND IF YOU THINK I'M TALKING ABOUT YOU, YOU PROBABLY ARE A LOSER TOO.

det finns en förstaplats som inte går att nå

Jag vet inte om jag kan springa å-varvet pga min rygg. Suxxxxx. Och gå tänker jag inte göra... Var och fick massage av Annsofie idag, så får väl hoppas att det känns bättre imorgon. Har var hos Rebecka nu på eftermiddagen med Marcus och Ronja och solat. Ska snart iväg på träningsavslutning, typ, med mat och sån lyx. Nu jamar katten, hon kanske är hungrig?

två steg från paradise

Har jobbat på klubben idag, kom hem för ett tag sen. Ska snart sätta mig i bilen på väg till Sundbyholm för att kolla på bal. Sen ikväll har jag bjudit över några för grill och lite trevligt mys. Imorgon ska jag på ryggfix, och sen till klubben för att jobba lite till. Nu ska jag fixa ny musik till bilen innan jag drar.


Åh Gud, ge mig studenten igen!


things can always get better

Ja, för det är ju kul att man har såpass ont i ryggen att jag inte ens kan träna golf. Igår på träningen stod jag bara och kollade på, roligt. Men vädret var ju ialf bäst igår. Imorgon ska vi åka och se när rekarne går på bal. Gud vad kul för dom, och jag är så avundsjuk. Nu ska jag gå och göra någon nytta denna dagen, typ?