söndag

Girl's night out igår då. Synd bara att min utevistelse inte varade mer än en timme... Jag byter btw gärna bort min mage om någon skulle råka vara intresserad!

Söndagsångesten började redan igår och har vuxit till sig större än någonsin. Då gör man allt för att dagen ska bli så bra som möjligt. Jag har ett par småplaner om vad jag vill göra med resten av dagen. Vi får se om jag lyckas sätta någon av dom i verket.


bbbbeauty

Det har vart en riktigt bra dag. Den började med jobb. Sen blev det en sväng till golfklubben för att käka ålandspannkaka med Elin. Och sen drog jag till stan med Jimmy för att uträtta lite härliga stadsärenden. Det var en kort men omfattande summering av min roliga dag. Imorgon ser jag fram emot en sista arbetsdag innan helgen och på lördag blir det kalas med bästa tjejerna.

Jag känner mig himla glad just nu. Dock känner jag en gnutta ångest för att jag inte har tränat på en liten tid. Måste måste måste.


Gårdagens lycka. Kan vara årets bästa köp.

word

 

 


helgen

Helgen har vart nästintill underbar. Det mindre underbara skulle kunna vara att min kropp inte riktigt är så frisk som den skulle kunna vara. Det skulle oxå kunna vara att Guif förlorade matchen mot Kristianstad... Men det är ju inte så illa att man inte överlever! Puh!

I fredags vankades det utgång med tjejer och killar, och kvällen började med förpärla hos Ronja. Runt elva drog vi oss mot stan och Brasse och där fortsatte festligheterna. Dagen efter mådde jag som väntat med huvudvärk och hela köret, som i sin tur bara varade till lunch. Spenderade hela dagen hos Jimmy och levde på bakiskäk, underbart! Lördagskvällen blev lugn med filmmys och godis.

Idag var det ännu en lugn dag. Runt fyra var det handboll på teve och när jag kom hem för att se matchen satt det sju rödklädda och taggade människor i vardagsrummet för att göra mig sällskap. Där satt vi alla och skrek och tjoade när det var som mest spännande, men till vilken nytta? Bättre lycka nästa gång, grabbar! Hopefully...

Dags för mig att knoppa. Jobbar kvart i sju till kvart i tolv hela denna veckan, är inte allt för laddad. Hörs!

 


en sjukt bra torsdag, tack!

Det är ju så underbart kul att vakna tokpigg klockan sju och att sen ligga vaken tills klockan ringer tjugo i nio... Tröttsamt! Passade då på att dra iväg och köra långa intervall i rothoffsparken med Annsofie och gänget. Det kändes bra med tanke på att förra veckan var helt värdelös. Nu sitter jag och degar sönder mig i soffan. Väntar på att klockan ska slå tio över två så jag kan sätta igång med käket, så jag står mig till kvällen. Sen är det jobbelijobb som står på schemat. Later!


godnatt

Nu har jag fått mitt hår slingat och klippt så nu är jag vårfräsch och snygg på huvudet. Nu somnar jag, tack för mig.

 

 


destroying everything seems like the best option

Började dagen med träning i form av terränglöpning. Vi sprang på små små stigar mitt i vilstaskogen, bland leriga rötter och stenar. Det spände automatiskt till i rumpan för att hindra kroppen från att snubbla eller halka. Träningsvärken imorgon ser jag fram emot.

Jag känner mig inte allt för på topp idag. Jag har en speciell klump i magen som jag inte har känt på ett bra tag. Jag hade nästan glömt att den existerade. Det är den obehagligaste och äckligaste känslan som jag har känt i livet och jag  vet inte hur jag bekämpar den.


i could everyday die for you

Igår blev det en härlig reunion med två av mina gamla roomies. Vinkväll med Melanie och Jenny. Det var underbart efter all denna tid som vi har vart ifrån varandra.


Det var städdag på golfklubben idag och jag var duktig och medverkade. Medans folk var ute på banan i det halvkalla vädret och krattade löv så stod jag inomhus med stora delen av damlaget och målade väggarna i det som snart ska bli juniorrum. Nu ska jag strax dra iväg till Jimmy för myskväll med tacos och hela baletten. Hejp.

let's have adventures

Lite snyggare väder idag va! Jag har jobbat. Sen åkte jag till farmor och farfar för att hälsa på. Tyvärr var farmor mitt inne i sin skönhetssömn, men jag fick mig ialf ett fint prat med farfar. Sen åkte jag hem och började med maten. Ja, jag lagade mat idag! Pluspoäng till moi hehehehe! Imorgon är det fredag och sen är det helg. Känns jävligt bra! Nu får jag alldeles strax finbesök, lyckan.


girl's night in

Kom hem från jobbet för ett tag sen. Vädret är ju verkligen det tråkigaste och det mest värdelösa jag har sett. Behöver jag ens nämna att jag vill ha sommar typ nu? Svar nej.

Ikväll ska jag träffa tjejerna hos Ronja med mat och trevligheter. Dessvärre börjar ju vissa jobba kvart över sju imorgon så det får bli att knoppa hyfsat tidigt. Nu tycker jag att det är dags för mig att äta lite glass! Hörs!


dagen

Dagen bestod av lite shopping av två par underbara skor. När jag sen kom hem la jag mig i soffan och slocknade direkt. Var toktrött efter att än en gång ha fått för lite sömn inatt igen, då jag satt uppe och kollade till slutet på masters på teve. Det var viktigt! Nu på kvällen gick jag över till Rebecka för lite temys och prat. Nu är det verkligen dags att sova. Börjar kvart över sju imorgon... Klockan står på tjugo i sex. Ångesten på den...


it's gotta be a good life

Ligger just nu i soffan och och sjunger för mig själv till så ska det låta samtidigt som jag äter upp resterna av mitt påskgodis. Har även lite koll på golfen såklart, som även den äger rum just nu.

 

Dagen har förövrigt vart bra. Började dagen med att jobba i några timmar. Åkte sen en sväng till Jimmy och umgicks lite med film och mys. Imorgon är jag ledig. Kanske drar ut till tunis och handlar lite för min fina påskpeng jag fick av pappa i ägget... Det tål att funderas på!


påsklördag

Har precis slutat jobbet. Drog en burgare på burger king för att stilla hungern som hastigast. Nu ligger jag på mammas brits på Hälsostudion och väntar på att få mina skapligt bleka ögonbryn till en något mörkare nyans. Jag kommer garanterat att somna. Man kan säga att jag kör en skönhetsbehandling och powernap på samma gång, effektiva jag!


Igår fick bli en riktig slappardag. Och med tanke på vädret så hade man ju inte direkt världens lust att göra något annat... Imorgon blir det jobb igen! Pengar pengar pengar...

 


i need it

Dagen har än så länge vart allt annat än bra, och dom fem timmarna jag jobbade var ungefär dom längsta i mitt liv. Just nu tröstar jag mig med en liten gnutta påskgodis som jag har köpt till mig själv. Världens tröttaste är jag oxå. Jag är ialf ledig imorgon så då får jag sova. Nu hoppas vi på att kvällen blir bättre. Hejp.

 


hard work work

Jajemen, träningsvärken sitter där den sitter. Det är tur att jag ska sitta den mesta tiden av dagen. Börjar jobba om ett par timmar. Jag hoppas på bra väder nu i helgen när det nu är påsk och allt. Jobbar i helgen oxå men det gör ingenting. Nu ska jag hitta något att käka.

Just nu känner jag mig lite som en hjälte. Jag räddade just min katt från att bli uppäten av en betydligt större kisse. Hon gillar mig nu.