GIVE IT TO ME

jobb på modellteknik idag igen. har stått hela dagen och nu har jag hur ont i fötterna som helst. och trött är jag oxå. så ikväll blir det nog tidigt i säng.. imorgon ska jag oxå jobba lite, och sen ska jag vara med marcus och ronja mfl resten av dagen :)

och tiden går alldeles för fort ! jullovet är snart slut..


BOYS BOYS BOYS

bra dag idag. först jobb på modellteknik. oj vaduktig jag var. och på kvällen blev det bowling och film med marcus. jag vann på bowlingen måste jag bara påpeka ! maha. och nu är jag trött och ska sova. jag ska jobba imorgon med. puss<3


EN HELT NY VÄRLD

vilken dag ! började dagen med att jag och rebecka hade ställt klockan på 9, eftersom vi hade planerat att vara på stan till 11. men vi snozade till 10. väl uppe så gick hon hem och vi fixade oss var försig. när vi skulle åka, en halvtimme senare, så kom vi inte in i bilen. fastfryst.  så vi kämpade ett tag med rebeckas pappa, tills vi tillslut lyckades. så kom till stan lagom till det öppnade, eftersom det tydligen öppnade klockan 12,. köpte lite saker till nyår, och lite annat på rean. sen fick jag ett sms av malin om att vi skulle komma till vilsta och åka pulka klockan 2. så vi åkte dit runt halv 3. vi hade dock inte tänkt åka något, eftersom vi inte riktigt hade kläder för sånt, nämligen leggings. men dom övertalade mig ialf, så jag for nerför backen med all snö i munnen, och det som inte fick plats där hamnade i ansiktet. jag fick smeknamnet stänkskärmen (y) sen när alla höll på att dö av kyla, gick vil alla in och drack varm choklad. när restaurangen stängde, blev vi utkastade och gick upp i backen igen. när vi höll på att frysa ihjäl igen åkte vi hem. jag fick köra, för rebecka kände inte sina fötter. sen när vi kom hem gjorde vi iordning ett bad! åh vaskönt det var ! sen åt vi, och till efterrätt tog vi glass. rebecka gjorde en hemmagjord chokladsås eftersom våran var slut. den var jätteäcklig :)


POUR QUE TU M'AIMES ENCORE

denna kväll har spenderats med rebecka, som just nu står och flätar mitt hår. det blir säkert skitsnyggt! vi har ätit ben&jerry's ! det är faktiskt gott måste jag säga ! och imorgon planerar vi att gå på mellandagsrean. vi var där idag oxå, men hittade ingenting. plus att det var så mycket folk så jag ville inte hitta något heller, för då hade vi behövt stå i kö i tio år. jag är konstig, jagvet. men nu har vi kommit på att vi verkligen behöver något nytt till nyår, så vi får leta gärnet imorgon !

och vi kom just på att vi har nog exakt samma hjärna.. vi avslutar varandras meningar, eller så säger vi "jag tänkte precis säga det" (y)


TOUCH AND GO

nu är snart julen över för iår. det har vart en helmysig helg som jag har spenderat med familjen. och jag har fått alldeles för många fina julklappar, som jag inte förtjänar.. och idag fyller jag år om exakt 6 månader! och jag längtar till nyååååår :)! då blir det partyyyy !! i can't wait, det blir nog hur kul somhelst.

jag har skickat ett sms för ett tag sen som jag vill ha svar på. egentligen behöver jag inte ens det, så jag fattar inte vad det är jag drillar om, men jag vill ändå..





if you love somebody from the bottom of your heart, why do you hurt eachother?


AND SO THIS IS CHRISTMAS

GOD JUUUUUUUL ALLA!<3

YOU'RE MY BEST FRIEND

nu är det exakt 11 minuter kvar till julafton! idaghar jag haft fullt upp. har vart på hälsostudion och sålt presentkort, sen började jag göra rebeckas julklapp. oj va bra det blev ! haha.. och imorgon måste jag på stan igen, eftersom jag kom på att jag måste köpa några julklappar till! och ja, jag gillar att alltid vara ute i god tid ! så nu ska jag väl sova så det blir morgon fort. jag har hängt min julstrumpa vid sängen, så får vi se om tomten kommer med något litet som får plats i den :) haha<3


I AM BLESSED

idag har vart världens värdelösaste dag, praktiskt taget. jag har bara vart hemma och gjort ingenting vettigt alls ! det enda vettiga var väl att jag slog in tre julklappar, men ingenting annat.. imorgon är det ju då skridskor som gäller. spännande upplevelse måste jag säga. och så ska jag tydigen sälja presentkort på hälsostudion oxå.. så kom gärna dit och köp några :) perfekt som julklapp vetni ! (y) apropå julklappar vet jag inte ens om jag har köpt klart mina.. det känns sådär med tanke på att det nu är 2 dagar kvar till julafton.. men men, det löser sig väl. nu är jag trött.

JAG ÄLSKAR MUSIK<3


GIVE IT TO ME

helgen har vart lugn. jag har bara vart hemma och fixat och donat inför julen. mysigt! och jag har inhandlat dom flesta julklapparna ! (y) och imorgon ska jag eventuellt köpa dom sista. jag bakade nyss mer pepparkakor, eftersom jag åt upp dom sista igår. hihi. och klätt granen har vi oxå gjort. lite tidigare iår tror jag..? men men.. nu har vi fått den galna idén att vi ska åka skridskor på tisdag ! herregud ! det kommer inte bli en vacker syn, men man får väl bjuda på sig själv. och jag som inte ens har några. jag har eventuellt några gamla 36or i garaget så jag kan ju testa dom, och se om jag fortfarande kan ha dom.. det är nog ytterst troligt dock, för när jag var liten tror jag att jag blev lärd att alltid ha typ en storlek större när det gällde skridskor, pjäxor, inlines och sånt..? men vi får väl se..

ikväll ska jag lägga mig skapligt, så jag får sova ut riktigt ordentligt. då skulle jag egentligen behöva sova i typ 3 år men jag kan sova ut lite.

jagvilljagvilljagvill<3


FEELING THIS

och nu finns det bara en sak att säga: LOOOOOOOOOOOOOOV !

och att jag ska försöka uppdatera lite oftare..

I'D DO ANYTHING

gårdagen var helt crazy ! men åh vakul jag hade ! o'learys med många härliga människor ! och alla var lagom nyktra (y) haha.. lite borttappade jackor, lite utspilda glas och lite sånt bara, men det är ju sånt man får räkna med. haha jag hade ialf hur kul som helst, och jag längtar tills på onsdag !!! fan va kul det kommer bli :)

bakisdagen var en perfekt dag för pepparkaksbak och lussebullsbak ialf ! och dom blev gooooa :) en vecka kvar i skolan nu ! yeey !<3


HIGHER

luciakampanjen blev hyfsat bra måste jagsäga ! och nu väntar vi spänt på röstningen som jag tror äger rum på måndag. spännande :)

nu kollar jag på idol med rebecka. calle sjunger just nu vinnarlåten. men jag hejar på erik !!!! tacos, chips och idol med rebecka - det är ett riktigt fredagsmys det !<3 vi har röstat 4 gånger nu :) haha. och sen är det miss secret agent som gäller ! maha

nu är det bara 4 skoldagar kvar !!! herrejösses ! nyss var det ju första advent..


THE BEST

ojojoj, akta er för vår luciakampanj ! den blir gryym ! och vi har massor med godis. och jag har två kilo till hemma som jag tänkte ta med imorgon ! så kom till club ibiza på fredag, och rösta på nv3a!

och jag ogillar skaarpt att vi ska åka skridskor på idrotten imorgon. men jag gillar sovmorgonen vi får på köpet :) och att det bara är 15 dagar kvar till julafton!

och nu ska jag kissa och sen sova. puss<3


REHAB

sådär ja ! då var matte d avklarat ! skönt måste jag säga ! och igår blev det jättesent så idag blir det en tidig kväll. jag ska nämligen lägga mig nu, så skriver mer imorgon..

natti<3


YOU CAN'T STOP THE BEAT

oj nu var det ett tag jag skrev sen sist, men jag har haft så himla fullt upp ! har haft luciakonsert hela helgen, och har inte fått tillräckligt med plugg gjort, så just nu är det det jag prioriterar. och imorgon har jag det sista provet på den här terminen !!! iofs är det det värsta av alla prov, nämligen nationella matte D men vad gör man..? men seen behöver jag knappt plugga mer iår :) tänk! det här kan va den sista dagen jag behöver plugga år 2009 ! hur coolt är inte det ?! bäst att jag avslutar bra då.. haha. vi får väl se hur det blir med den saken..

luciakonserterna gick väldigt bra ialf ! och det sägs att det var den bästa genom tiderna ;) det kallar jag bra recensioner !


har ni sett nå' snyggare ?! det har inte jag.