älsklingar, jag saknar er


.


död

Nu är dom första skoldagarna avklarade och den värsta paniken har börjat lägga sig. Som det ser ut nu så går jag i skolan två dagar i veckan, soft eller? Har ett par håltimmar på dessa dagar dock. Tur att Starbucks finns på skolan då, så man kan sätta sig ute i gräset och bara njuta av solen med en iced latte i handen, som btw är dödligt god. Imorgon är jag ledig, och tänker ta en lång sovmorgon. Det behövs efter endast 4 timmars sömn dom senaste två nätterna... Så imorgon tänkte jag ta mig ner till gymmet och träna en sväng. Det blir bra. Nu ska jag äta lite aspirin mot huvudvärken jag har skaffat mig, sen blir det sängen. Godnatt.


time for school

MOT SKOLAN!

till det som är vackert


grocery

Har precis kommit tillbaks från storhandling på Ralph's. Annars har dagen endast bestått av solning på taket. Inte helt fel faktiskt. Resten av kvällen gäller det att tagga för skolan imorgon antar jag. Nu måste jag ta mig något att äta innan jag svälter.


allt ska bli som då

Sitter ute på ballen för mig själv i mörkret. Längtar till gymmet imorgon så jag får känna mig lite duktig, för idag har jag känt mig allt annat än bra. Nu måste jag stänga av AC:n innan jag får frostskador. Sen är det mer film på gång.


Min älsklingsalma♥

american saturday

Denna dagen består enbart av slappande och godisätande. Slog tillochmed till på en pizza. Det är ett bra sätt att avsluta ledigheten med om jag får säga vad jag tycker. Plus att det är en bra kombination att äta godis och sakna folk. Sov fyra timmar på eftermiddagen, välbehövligt. På tisdag har jag vart här i fyra veckor. Det är det sjukaste på länge. Nu känner jag faktiskt att det ska bli kul att börja skolan. Imorgon blir det en sväng till gymmet, för att bli av med all skit jag stoppar på mig idag. Nu är det dags för en film. 


party in los angeles

Har gått runt på 3rd street promenade en stund idag. Köpte dock ingenting, förutom lunch på ett mysigt café. Sen la vi oss på stranden, det var det bästa på hela dagen. Sen åkte vi hem, duschade och nu har vi precis korkat för att börja förfesten. Senare blir det Roxbury som vanligt, det blir nog en bra kväll!


en hand runt min hals klämmer allt för hårt

Är jävligt förbannad just nu. Och jag saknar folk hemma. Jag vill prata. Men jag antar att det får vänta ett tag... Just nu lever jag på Kent.


nostalgi

Har precis kollat på the last song, så nu sitter jag mitt på vardagsrumsgolvet och bölar. Idag har vädret nog slagit värmerekord här. Över 35 grader ute säkert, grillad på hög nivå! Nu sitter jag och lyssnar på Kent, och får lite Eskilstunakänsla.

someone like you


venice

Idag tillbringade vi hela dagen på Venice beach. Det ligger ungefär tio minuter med buss från Santa Monica. Vi började med att kolla om det fanns något intressant att köpa i alla stånden, och sen drog vi oss ner mot stranden. Hur härligt ställe som helst! När vi tyckte att vi hade fått tillräckligt med sol, dvs när någon hade bränt sig, drog vi oss tillbaka till den så kallade shoppinggatan. Jag har bränt rumpan.. Vi gick runt och kollade en hel del, och det fanns mycket fint att titta på. Jag köpte två tygväskor som jag blev kär i direkt, höhö. Vi kollade även in alla skateboardåkare, som gled omkring utan problem i skateparken. Det var killar och tjejer mellan åldrarna 7 och 30 ungefär. Det är intressant att se hur duktiga alla är när man vet att man själv skulle dö så fort man satte foten på en skateboard. Efter det köpte vi oss något att äta och satte oss ute i gräset och åt, väldigt mysigt. Sen tog vi bussen hem, men vi var tvungna att gå av bussen på samma dumma ställe som vi gjorde sist. Men nu inte bara pga trafikstockning, utan mest pga att tjejen framför oss, som btw var i vår ålder, bokstavligt talat luktade bajs. Vi höll på att kvävas, och jag såg hur alla på bussen satt och höll för näsan. Så vi började promenera tills vi kom till nästa busshållsplats och kunde i lugn och ro fortsätta vår väg hem. Denna resa tog från och med att vi satte oss på bajsbussen en och en halvtimme. Detta då pga trafikstockning och för att vi avbröt bussturen med att gå i 20 minuter, och för att sen ta bussen igen. En händelserik dag får man ju lov att säga.










i'm bored

Är otroligt rastlös just nu. Ska nog dra med mig några till Beverly Center. Fick nyss ett brev på posten från mamma och pappa. Det innehöll mitt försäkringskort, så nu kan jag bryta benet utan att det kostar ett jota. Lycka! Dom hade oxå skickat med en pincett. Väldigt nöjd med den!


we're doing just fine

Började dagen med att sticka ner och gymma, grymt skönt. Tror nog att det får bli en sån morgon imorgon oxå. Nu har vi precis kommit hem från en lyckad luftmadrassjakt i Beverly Center. Melanies syster kommer på besök ikväll och ska stanna i en vecka, och vi tänkte att hon inte ska behöva uppleva det vi gjorde första natten i lägenheten, nämligen en natt på bara golvet. Inte världens bästa upplevelse kan jag ju bara meddela. Vi hittade bästa affären, som ungefär motsvarade Ikea, och det kan hända att vi gillade denna affär mer. En filt, kudde och lite andra praktiska saker fick vi oxå med oss hem. Nu ska vi snart börja med maten, för att sen gå upp på taket och grilla kyckling. Nu drar jag och Jenny till liquor store och handlar frukost till imorgon. Om en vecka börjar skolan.