Story of a heart

Jag älskar att få sms som man inte kan sluta le åt! Som bara gör ens dag, och bara man tänker på det smset blir man glad. Mer såna åt folket!!!!


Lassie

Dom är hemma nu. Det känns bra, faktiskt. Och jag har fått fina fake stuff som jag tycker om! Igår var jag hos Almis och kompani en stund, och sen var jag med mina fina människor. När dom hade gått tokstädade jag huset för mammas och pappas ankomst. Jag måste säga att jag gjorde ett bra jobb, effektivt. Sen ställde jag klockan ett par timmar tidigare än jag vanligtvis hade gjort, och fortsatte min städning. Värsta listan hade jag. Och än så länge har dom inte klagat, nöjd. 

Jag har tandvärk. Jag hatar tandläkare.


Men shit, ge mig sommar

check

Idag blir en bra dag! I just know it. Nu drar jag och besiktar bilen, ciao!


paradise

För jag tycker att det är så jävla roligt att göra saker som tar tio år att göra, typ flera gånger om? Kul. Sen ska jag och träna med Ronja, dukttttigt. Imorgon ska vi se när guif slår sävehof i sporthallen!!!1

Okej, pusssssssssssss

angels

Nu är jag hyfsat trött efter en mysig helhelg med Almis. Men det stoppar inte mig! Snart kommer mina underbara tjejer och äter middag! Love love love.


the rose

Nu har jag försökt att sanera huset på katthår. Skitlätt, eh nej! Särskilt när katterna är inne, och inte vill gå ut för att det är typ minus 15 ute... Nu sover dom, men sen åker dom ut!

Snart kommer Almisssssssssss:)

sommar är det bästa jag vet

Okej, jag måste erkänna. Jag skulle äta pizza, och när jag hade vart och hämtat den ställde jag in den i ugnen för att värma på den lite, och pizzakartongen börjar brinna. Hur sämst är jag liksom? Kan inte ens laga färdigmat. Nu luktar hela huset bränt och rök. KUL KVÄLL


rebecka är extra snygg på detta kort:)

we are who we are

Var med Almis idag, som btw är den sötaste ungen på denna jord. Vi somnade haha. Mycket socialt! Men det var mysigt, och ikväll kommer jag antagligen inte kunna sova. Nu ska jag kolla oth och dricka hallonsmoothie! Hur gotttttt?


zazu

GAH.. Nu har jag typ ångest av någon jävla anledning. Men jag är glad samtidigt, hm? Jobbig känsla. Och jag är glad för andras skull och ledsen för andras skull, bah?

Okej, denna värld är sååååå motsatsen till stor

Nu drar jag snart till scania i södertälje och hoppas att jag hittar hem igen....


lovvvvvvvvvvvvvvvvvvvvve

Nu är jag sådär glad igen. Jag har pirr i magen typ jämt, av någon anledning som jag inte har någon vidare koll på vilken det är? Och jag ler typ hela tiden känns det som. Töntigt. Vart kommer detta ifrån liksom? Men det är väl dumt att klaga på det goda:) Jag tycker om så många! Det är nog därför jag är glad. Lalalalalalallala, pussssssssssssss


the last dance

Fan va kul jag hade igår! Det var en sån kväll som man aldrig ville skulle ta slut. Men det gör den ju alltid, tyvärr. SOLSIDAN NU!


no air

Fyfan. Alltså, jag och lokalsinne=DÅLIG KOMBO! Det tog mig mer än två och en halv timme för mig att köra från arlanda flygplats. Roligt, särskilt när man har en tid att passa! Så jag satte mig och böla, patetiskt. Men det gick ju fint tillslut. Kom bara typ tio minuter sent till matchen. Och guif vann tillochmed! Dom låg under när jag kom, så det måste vart jag som gjorde det! Dom kände mitt stöd där bland alla i publiken. Jajemen, så måste det vart! HEhe. Nu är ialf mina päron påväg till thailandddddd. Skönt för dom och skönt för mig:)

HARRYS IKVÄLL. PUSS GODINGAR


hejj

Jag är glad! Det är jag ofta nuförtiden, underbart! Men det snöar........ Suger? Ehh ja. Sen ska jag dammsuga huset och ha lite roligt, och sennnnnnnnnnnnnn! Sen blir jag ännu gladare! PUSSSSSSSSSSSSSSS


dreamlover

jag är happpppppyy! och imorgon blir en bra dag. kväll ialf... då blir det käk med brudsen! hur bra som helst! hejppppppa

omgomgomgomg

fan va gott det är med frukost! jag dör. imorse tog jag praktiskt taget igen hela förra veckans missade frukostar. jag åt tre mackor, vanligtvis brukar jag äta en! oh my goddddd! sen var det himla gott med spagetti och köttfärssås till middag som jag hade beställt sen i torsdags ungefär.

på lördag på lördag på lördag! tio miljoner i jackpott på lördag! nästan ialf:)))) PÖSS