it's time to get serious

Hade det så kallade slutprovet av jobbutbildningen idag och det gick kalas! På fredag börjar allvaret på riktigt, tokläbbigt och roligt på samma gång!

Jag har fortfarande träningsvärk i bokstavligen hela kroppen efter söndagsträningen och skulle egentligen ha tränat idag oxå men det visade sig att Ann-Sofie inte var sitt kryaste jag tyvärr. Så jag valde att spendera lite kvalitetstid med Rebecka! Nu somnar jag.


everything is perfect

Hade verkligen världens bästa lördag igår med the best people in the worrrrrrld! Nu måste jag ha något nytt att längta efter... Söndagsångesten börjar arta sig ganska rejält nu. Men jag älskar det underbara vårvädret som Sverige så fint har gått och införskaffat sig. Please don't go away. Just nu sitter jag för mig själv och testar vårt nya ljudsystem med världens bästa musik i vardagsrummet. Basen är ljuvlig. Här skulle jag kunna sitta resten av mitt liv.

Om ett par timmar ska jag dra och träna, aaaaawesome.




och känslan är glad

Det blev en halvskön start på dagen med en ofrivillig sovmorgon då jag råkade vakna en och en halv timme senare än planerat... Det var bara att kasta sig ur sängen, kasta på sig kläderna och dra till jobbet direkt utan varken frukost i magen eller någon som helst matlåda till lunch. Men dagen blev rätt bra ändå till slut. Timmarna flöt på rätt bra och efter jobbet blev det mys med Rebecka. Nu är det äntligen helg och morgon tänkte jag börja dagen med att träna för att sen ha det mys med Ronja och Marcus med flera. Det kommer bli en härlig lördag. Godnatt alla fina.


vecka två då

Har inte lika mycket tid att skriva nuförtiden, mestadels pga jobb. Så jag skriver när det faller mig in och när jag för en gångs skull har tid. Jag tränade direkt efter jobbet idag men fick som vanligt springa som en lus för att mina vader inte pallar mer. Men jag antar att det trots allt är bra att ta det lite lugnt i mitt tillstånd så slipper det gå så långt att jag behöver amputera, för det undviker jag helst om jag får välja. Okej, man kanske skulle kunna kalla mig snäppet dramatisk? Nu har jag ialf dammsugit halva huset och nu kommer Rebecka snart för att mysa lite. Jag får ta andra halvan imorgon.

Min andra jobbvecka har gått tokfort, kan inte fatta att det redan är fredag imorgon? Men jag klagar ickeee. Jag ser fram emot helgen. Då ska jag ha roligt med alla bästa.

en dunderhelg

Jag har haft en riktigt bra helg. I lördags drog jag till tuna och shoppade lite. Det blev två väskor och ett par skor, woops! Åkte sen förbi coop för att skaffa mig lite saker att stoppa i kylskåpet så nu är det färdighandlat för hela veckan. På kvällen kollade jag på melodifestivalen i min ensamhet och dog ungefär över resultatet. Men varför slösa energi? Söndagen bestod av att träffa mina bästa med mat, spel och film, vilket var världens bästa avslut på hela helgen.

Efter att ha pratat med Ann-Sofie i telefon kom vi fram till att jag tyvärrrrr fick hoppa över träningen även idag med tanke på att smärtan jag har i benen inte har släppt helt än. Fan fan fan. Det får helt enkelt bli myskväll med Rebecka istället.

härliga lördag

Jag har nu jobbat min första arbetsvecka och det känns fortfarande bra. Det är dock riktigt skönt med helg nu! Gick och la mig 4 inatt efter en mysig fredagskväll, vilket var ungefär samma tid som mamma och pappa började köra till Arlanda för att ta planet till Spanien. Jag vaknade halv tolv av en halvkul dröm. Det är ju skitbra att jag vänder på dygnet helt så fort jag har helg, men det var sjukt underbart med sovmorgon måste jag säga efter att ha gått upp 6 varje dag denna veckan. Jag skulle egentligen ha tränat idag klockan 10 oxå men eftersom jag har så jävla ont i vaderna rent ut sagt, så kände jag att det nog var bra med en vilodag. Nu ska jag klä på mig och dra mig ner mot stan. Det finns lite saker jag måste ha, skor till exempel. Hehehe cravingzzzzzz.

Jag har förresten fått min mobil fixad så nu är den hel och fin igen. Lyckan på dennnnn.

three days of work

Jobbade till kvart i fem idag. Jag har nu jobbat i tre dagar och min hjärna är redan smockfull. Den gamla informationen hinner liksom inte sjunka in innan man får ny. Jag förstår ärligt talat inte riktigt hur det ska gå dom resterande fjorton dagarna av utbildningen. Det är ju tur att man låter hjärnan vila mellan jobbdagarna ialf. Ikväll har jag träffat mina tjejer. Vi började med en lyxmiddag på Max. Flott va? Sen drog vi hem till mig och snackade om allt i livet ungefär. Det var underbart. Nu somnar jag. Imorgon kommer antagligen min hjärna att sprängas.

happy v-day

Alla hjärtans dag måste vara den mest överskattade dagen på hela året. Det är en dag ägnad åt att köpa blommor och choklad till folk man håller kär. Varför det nu finns en speciell dag för detta? Men jag antar att det ialf har ett bra syfte trots allt. En dag fylld av kärlek. Det är bättre än en dag fylld av hat? Men jag värderar dom fina orden man får en dag som denna mycket högre än en chokladask. Och såna ord borde väl sägas oftare än en gång om året hoppas jag? Men det är väl kul för alla kära att få roa sig lite. Själv sitter jag instängd på mitt rum med Whitney Houston i öronen i väntan på att få gå och lägga mig, vilket inte gör mig ett piss kan jag tillägga.

Det är förresten uppenbarligen någon i världen som inte vill att min telefon ska leva särskilt länge till. För ett par dagar sen åkte den pladask ner i backen så att baksidan sprack, och alldeles nyss när jag satt och åt gled den ut ur fickan och landade rakt i kattens vattenskål. Orkar inte.

my first day

Jag har haft fullt upp hela dagen. Började som sagt på nya jobbet idag och jag hade en lyckad första dag. Körde från 8 till cirkus 16.30. Det är dom arbetstiderna jag har att vänta mig i drygt två veckor framöver. Men det var kul att träffa nya människor och jag tror att jag kan trivas riktigt bra. Efteråt åkte jag hem, åt lite snabbt och åkte sen till träningen som praktiskt taget ligger vägg i vägg med jobbet, så man kan väl säga att jag kommer att spendera en hel del tid på parkeringen utanför. Träningen gick bra även den och jag la ribban högre än vanligt. När jag kom i mål såg jag inget annat än fläckar framför ögonen, benen skakade som dårar och i huvudet hade jag en bitande brainfreeze efter att ha svalt lite för mycket iskall luft vilket gjorde mig snäppet illamående. Så värt! När jag väl fick klar syn igen kunde jag köra hem utan att vara en alltför stor fara för andra trafikanter. Väl hemma blev det en lång dusch och sen fick jag äntligen sätta mig i soffan med en kopp te och pusta ut. Jag hade då hållit igång i tolv timmar i sträck vilket är den mest aktiva dag jag har haft på väldigt länge. Och nu slocknar jag. Godnatt.

lördagens bravader

Det blev en rolig lördag med bra handboll, mat, fest och framför allt bra sällskap. Det var bara några små incidenter som inte var medräknade i planeringen, bland annat att min mobil fick sig en liten smäll av golvet så att baksidan sprack. Bra gjort, Amanda!

Denna söndag är seg och inte den roligaste. Söndagsångest på hög nivå. Men det är sol och inte allt för kallt ute vilket är det positiva. Snart ska jag laga köttfärssås och spagetti så det räcker i typ tre veckor.

Imorgon börjar jag tjäna pengar! High five på den!




hej brasseriet kl. 2 på eftermiddagen

Gårkvällen spenderades med Rebecka. Det blev ett par filmer genomglodda och sen föreslog jag att vi skulle sträcka ut lite muskler eftersom hon kved till så fort hon rörde sig eller så fort någon rörde henne pga hennes roliga träningsvärk. Så runt halv tolv satte vi oss mitt på köksgolvet och stretchade. En helt normal fredagssysselsättning om ni frågar mig.

Nu är det snart dags att dra ner till Brasse för att sen röra oss vidare till sporthallen och handbollen. Hörs!

en bra helg väntar

Idag testade jag på pilates puls för första gången. Det känns bra med lite variation i träningen istället för att bara kuta runt på stan tills man dör. Nu fick man leka med en stepbräda och ett par hantlar istället. Detta innebär att mina armar kommer att kännas skapligt imorgon eftersom jag inte har rört en hantel på över ett halvår. Men det är bra, det ska kännas att man lever!

Ikväll tänker jag umgås med min fina vän Rebecka och imorgon blir en intressant dag. Typ. Jag ska nörda mig lite och gå på guifmatchen i sporthallen med Åsa och päronen. Det är tydligen fest både innan och efter med mat och grejer. Klart man går, jag som älskar mat! Jag kommer ju garanterat att vara yngst där. Jag får helt enkelt hålla mig tätt intill Åsa som ialf ser ut att vara typ 22.

snyggt

Idag körde jag mitt sista morgonpass på träningen. Eftersom jag börjar jobba nästa vecka så kan jag inte träna på morgonen längre så det får bli på kvällstid hädanefter om träningen ska få plats i mitt dagsschema överhuvudtaget, och det är det ju ingen som helst tvekan på. Nu ska jag käka något och sen drar jag till Melanie och solar. Ciao.

underbara träning

Gick upp tidigt för att träna även idag. Det är alltid lika underbart efteråt. Jag börjar till och med tycka att det även är skönt under själva träningspasset. Men det är nog skönast för hjärnan. Man släpper omvärlden totalt och fokuserar bara på att köra slut på allt man har, utan några som helst andra dumma tankar i huvudet. Fin känsla. Det är ju synd att dom kommer tillbaks när man slutar...

Nu sitter jag i nästan inga kläder alls och har just duschat och ska nog snart fortsätta att fixa mig och dra på mitt första möte om det nya jobbet som startar på måndag.

keep calm and spend more

Spenderade gårkvällen med Rebecka och vi myste till det ordentligt med te, mackor och film. Sen somnade vi. Det var väl ungefär den första sleepovern jag har haft med min bästa vän på ett år eller något så det var ju väldigt mysigt. Nu ska vi snart dra och luncha med alla mina pengar jag tjänar som arbetslös. Men om en vecka så!

Och tydligen ska Ronja flytta till en egen lägenhet den 1 mars vilket gör mig apavundsjuk samtidigt som jag är världens gladaste för min fina väns skull. Det är ju synd att man behöver pengar till sånt. Men om en vecka så!