number one ♥

var och käkade på ming med tjejerna igår! asmys!♥ vi har nästan planerat allt inför nyår. dethär blir bra! imorgon har jag asmycket att göra! herregud. jag och rebecka ska och handla mat och dryck åt oss alla, till nyårsafton. det kan ju bara sluta på ett sätt... men men, dom andra får skylla sig själva som jobbar. nu ska jag äta upp resten av knäcken! dom brukar normalt ta slut innan julafton, så i år vet jag inte riktigt vad som har hänt?                                                                                                                                                                                             imorgon ska jag på mitt första ettårskalas :)♥

the time

idag mådde jag otroligt nog bra. det blev en trevlig kväll på loket igår! åkte ner till rean idag. sämst rea tycker jag? men köpte ialf en klänning för 125 spänn (y) sen var vi på guif, askul! nu kollar jag på arn, och sen ska jag sova. ska jobba imorgon.

love love love love

GOD JUL ALLA! jag är asnöjd med dagen, mer behöver jag inte säga♥

let it snow

i sverige är det ungefär 30 graders skillnad från spanien... halvskönt måste jag säga. jag som klagade i spanien liksom. julhandlade igår, och ska snart iväg till tuna park och fortsätta! jobbade faktiskt i förmiddags. sen åt vi på max, och sen vidare till hälsostudion och jag fick mina naglar fixade, underbart!

igår träffade jag underbart folk. love you guys!

SHIT, IDAG ÄR DET DAN FÖRE DOPPAREDAN!


luigi

Fredag: Elin fortsatter klattra - med stukad fot. Las sjalva om ni vill!

Lordag: Elin Andersson..... Varsagoda.

Idag akte vi till ett shoppingcenter, och kollade lite och at lunch. sen var vi och kollade lite pa golfbanan, och senare ska vi ut och ata! imorgon blir ingen rolig dag. planet till barcelona gar SJU PA MORGONEN! vilket innebar att vi maste aka harifran typ runt 4. resan till barcelona tar cirkus 45 minuter. sen ska vi ga runt pa flygplatsen i 3 timmar, tills nasta plan gar vid 11. roligt... nu ska jag ata notter! hejpa

jag har btw snart lost klart hela min korsordstidning! med lite hjalp fran omvarlden

blabar

+7 idag. men vi kommer igen! manga dagar kvar att spela. det har blir awesome! nu ar jag hungrig och har nagot konstigt i halsen, det gor inte ont, det kanns bara. det kanns ungefar som om jag ater fiskben varje gang jag svaljer. men det ar sant man far ta.. nu forsvinner snart internet. ikvall blir det god mat igen!

gnatt

OBSERVERA ATT JAG HAR BURIT BAGEN I TVA DAGAR NU! strongt gjort av mig tycker jag! och nu ar jag overanstrangd i benen och kan knappt ga, haha! och tavlingen har inte ens borjat an... kanns awesome! sa kan det ga... sa imorgon blir det vagn. och vi har inte gratis internet sa jag kommer inte kunna skriva sa himla mycket om spelet och sa, men nagon mer gang kan jag nog skriva. vi far se. nu har vi vart och atit och kollat pa ett par avsnitt av solsidan, BAST! och nu ska vi typ sovaaa. imorgon borjar allvaret! fint vader hela veckan tack!

roll away the stone

panikpackar för spanien imorgon! behöver ialf inte gå upp aptidigt, eftersom planet går kvart över 3 på eftermiddagen. jag började ialf dagen med att lägga mig på soffan, hehe. var ju på företagsrocken igår. trevligt vare! men efter lunch mådde jag fint:) då bakade jag peppisar och lussebullar med mor min, och nu har jag snart packat klaaaart! sen ska jag sätta på en film och sen sova! det här blir bra.








BLÖ

jag är hemma från göteborg nu som ni kanske förstår... tog tåget i måndags eftermiddag. dagen innan fick jag veta att ett tåg hade spårat ur på söndagen, vilket inte direkt gjorde mig mer sugen på att åka tåg.. köpte biljett typ 10 minuter innan tåget skulle gå, förstaklass, det var billigare än andraklass? två kronor men ändå:) sen skulle jag försöka hitta rätt spår, så jag sprang väl runt som en virrig kyckling som tappat bort sin mamma, kan jag tänka mig, för att hitta rätt. frågade ungefär alla jag kunde få tag på, jag var en aaaaaaning stressad. väl på tåget kunde jag slappna av i ett par timmar, tills det var dags att byta i katrineholm. jag går då in på pressbyrån, eftersom det var en halvtimme tills tåget till eskilstuna skulle gå. jag köper en korsordstidning, MEN TROR INTE INTE ATT JAG GLÖMMER SJÄLVA TIDNINGEN KVAR I BUTIKEN! så tekniskt sett var det som om jag gick in och sa: "du ser ut att vara fattig, här får du 38 spänn i dricks, utan anledning, eftersom jag är så himla rik!" BÄÄÄH! och det värsta var ju att jag tänkte kolla tillbaks, när jag skulle gå ut, ifall jag skulle ha glömt någonting, men tänkte att nej, det är klart jag inte har. särskilt när jag hade världens största väska att släpa på. det måste ha sett lite kul ut. sen dog jag av kölden när jag stod och väntade på tåget. väl hemma kom rebecka och hämtade mig, och jag var trötttttt.

igår var ingen bra dag. mer säger vi inte. men det blev en bättre dag framåt kvällen för då blev man bjuden på max vipkväll som öppnar idag! man kände sig verkligen speciell! haha, eller? jo men det var trevligt. asmycket folk bara! det kommer en bild på rebecka som var så fint klädd senare när jag har en mer passande dator.

nu ska jag snart och ge blod, skiträdd:(

och anledning till att jag aldrig lägger ut bilder längre är för att jag aldrig skriver vid en dator som har några. det blir svårt då


paper planes?

såja, kom till mormor och lennart för ett tag sen. dagen började liksom gårdagen med att vi åkte till flygplatsen för att kolla om planen gick överhuvudtaget. lyckligtvis fick vi glada nyheter denna gång. elin checkade in sitt bagage, men jag var dock tvungen att vänta tills senare.. segt! men vi gick och satte oss och åt lite "lunch" eller vad man nu kallar yoghurt med kex i vid 13tiden? när elin skulle gå satte jag mig och läste ur min bok, och väntade på att få checka in. sen fick vi vänta i typ 2 år på att gaten skulle öppnas. planet blev 1 timme försenat. vi landade på landvetter, men skulle egentligen ha landat på säve, och dom sa varför på en engelska jag inte förstod... när jag fått bagaget gick jag ut för att hitta en fin taxi som kunde ta mig till angered. 522 spänn, BAH! nu är jag trött, och jag orkar inte med sjstrul imorgon när jag ska åka hemmmmm. godnatt


times

fast i spanien pga flygstrejken. roligt, jajemensan! eller inte. elin kom till mitt rum sent igar kvall. vi har vart ute och gatt pa motorvagen, trot eller ej.. vi gick till ett kopcenter, det tog en och en halv timme. vi kollade runt lite och at middag. nu ar vi pa rummet och hoppas att vi kommer ivag imorgon.. obra annars... JAG BEHOVER TVATTA! vi ska val snart sova. pusss

JAG HATAR FLYGSTREJK SOM GOR ATT JAG INTE KAN GA PA MAKE UP STORE FESTEN!!!! KKKKKKKKKK med en bokstav imitten.

amazingggggg

och hon ar vidare!!!! tummen upp for det! vi har vart ute och gatt runt i omradet, ner och upp for alla backarna, men det var trevligt. och solen sken, plus for det.  jag undrar hur manga mil sammanlagt jag har gatt denna veckan?! nu har jag just duschat, vilket var valbehovligt efter dagens runda! tror ni inte att jag star under en palm och vantar pa att folket ska sla ut, och att det faller ner en stor gren (?), eller vad det nu var, precis bredvid lilla mig sa jag far allt skrap stanker upp over hela mig! jo, saklart! alla skrattade... haha, jo men lite kul var det val antar jag. den bjuder jag pa.

IKVALL BLIR DET PIZZA!!!!!!!!!!!!!

rising girl

forsta december idag, herregud. och stalforskonserten kan ta sig.... den forstor mitt bakisbak pa sondag. nojd nu mamma? vi har just vart och atit italienskt, och nu sitter vi och dricker te, ska snart sova. imorgon ar sista dagen pa bananan, heja heja!