everyday is a losing battle.

igår var jag på gröna lund med marcus, ronja och sara! roligt roligt. jag dog typ tio gånger i dom där jävla karusellerna, men fan så kul det var! oj, svordomar.. idag blir det golf igen. vi får se hur det går. det vore ju lite kul om det kunde gå bra för en liten gångs skull.. hm!


trött? svar ja!


you make the rain fall.

fan va fint väder vi har! och shit va mycket vädret gör med ens humör.. idag får jag ialf fint besök av ronja och marcus! och nu ska vi och handla till tacos ikväll :) puss♥


i could really use a wish right now.

jag har så mycket jobbigt i huvudet som jag måste bli av med. hur vet jag inte men.. det försvinner säkert snart. det är inte lika farligt som det låter, tro mig. har vart på landet hela kvällen. jag är nöjd med min kväll faktiskt. imorgon ska jag spela golf på morgonen. vi får se om min ångest blir bättre eller sämre av det.. vi hoppas på det bättre.

jag längtar efter den underbara dagen du kommer hem!♥


ge mig en ny drog som tar mig någonstans.

kom hem igår från seriespelet. herregud, det var det värsta jag har vart med om. jag känner att det här med golf inte riktigt är min grej. efter den första omgången låg vi tvåa. när vi hade spelat första dagen låg vi trea, tack vare mig, tro mig! hm.. sen andra dagen spelade dom upp sig igen till andra platsen och det visade sig att det inte bara var förstaplatsen som gick upp en division, utan även andraplatsen. ojdå tänkte vi. vafan har vi där att göra?! men dom flesta var väl nöjda med det. på kvällen var det KENT som gällde!! grymt kul! efter att ha vart hemma i en cirkus en halvtimme, där jag duschade och fixade lite, åkte jag till anna där vi hade lite förkrök med några. vi beställde pizza och kollade på brittish. kvart i åtta började vi klä på oss för att bege oss till parken för att se förbandet, som sög btw.. vi gick och köpte öl och gick sen för att leta efter dom andra, då regnet börjar ösa ner. inte en tanke på att vi kanske bör ställa oss under tak utan vi går därute och blir sjöblöta. vi kom fram till att vi kanske behöver en varsin poncho. så jag och maria ställde oss under tak bad anna, som redan hade en poncho att gå och köpa en till oss. snäll! nog för att vi redan var asblöta, men vi tänkte att det kanske är bra med en ialf. sen gick vi tillbaks till dom andra som vi sen följde med och ställde oss närmare scenen. sen drog det igång. regnet vräkte ner men vi var lika lyckliga ändå. den kvällen blir oförglömlig..efteråt begav vi oss till larsson för efterfest. vi åkte sex pers i en bil för fyra. jag låg i knäet på dom i baksätet. trångt och mysigt. med dom flesta skapligt onyktra satt vi där och pratade och lyssnade på musik. det var riktigt trevligt. sen runt 1 ringde jag rebecka så hon fick komma och hämta mig och patrik. det var en trevlig kväll! mycket!

idag har jag ångest., jag vill kunna spela golf igen! om jag skulle bryta armen kanske det går efter att den har läkt. om man tänker på den där roliga historien där en är hos doktorn och ha brutit armen och säger till doktorn: "tror ni att jag kommer kunna spela fiol efter det här?" "ja, det kommer ni alldeles säkert", svarar doktorn. "bra, det kunde jag inte förut." så då kan jag istället säga: "tror ni att jag kommer kunna spela golf efter det här?" "ja, det kommer ni alldeles säkert", svarar doktorn. "bra, det kunde jag inte förut." det kanske funkar, vem vet?! haha jag är inte alls knäpp

vi är på gång! vi är laddade, vi är tända.

sitter på modellteknik nu. jag har redan druckit 3 koppar kaffe. och klockan är inte ens 10! vi cyklade hit. det var första gången jag cyklade iår och jag blev typ skakis i benen OCH i armarna. jag måste nog börja cykla lite mer.. hur blir man skakis i armarna av att cykla liksom..? jag tränade puttning igår. det känns som om det går bättre och bättre, så vi hoppas på det. fick lite backup från folk så man får väl hoppas att jag lärde mig någonting ialf.. jag ska träna mycket nu! host.. och så fick jag veta igår att jag ska gå på kent den 17 :) roligt!

imorgon är min sista dag på dagiset. lite synd, men det känns skönt oxå. särskilt med den ångesten jag har skaffat mig.

åh till magaluf.. för dit ska vi den 17 augusti! det stavas U-N-D-E-R-B-A-R-T!

nej nu måste jag nog sätta lite fart med mitt arbete. jag ska klippa gräsmattan sen. jag planerar att få lite färg på kroppen, och gör det därför när det är som varmast! puss♥


you're the voice.

oj nu har jag inte skrivit på aslänge! jag har jobbat varje vardag sen studenten. det känns sådär. men vad gör man inte..? och nu har jag asångest. det är verkligen hemskt! men det får man väl ta antar jag. men nu har jag ialf mindre än en vecka kvar på jobbet!

jag kan äntligen spela golf igen :) ni fattar inte hur glad jag är. vi ligger 2a i seriespelet btw!

i tisdags skulle jag återigen tvätta en bil, mazdan denna gång. jag tyckte att det vore lite trevligt med lite musik så jag satte på en skiva i bilen. rebecka kom och hjälpte till. snäll♥ plötsligt slutade musiken att gå. batteriet tänkte jag direkt. rebecka körde upp sin bil, och vi skulle försöka få igång motorn med hjälp av den. smart va?! vi stod där med varsin bil med motorhuvena öppna och kämpade för att hitta batterierna. hehe blondiner, vi vet! vi pratade om en som oxå bor i odlaren, leif, som vi tyckte kunde cykla förbi och hjälpa oss. när vi väl hade hittat hennes, försökte vi hitta mitt, vilket inte var det lättaste eftersom vi letade på fel ställe. det var tydligen i bagageluckan istället för därfram. så då flyttade vi bilen så den stod med bilnäsa mot bilrumpa istället för bilnäsa mot bilnäsa (y) när jag står med nosen ner i bagageluckan och försöker komma på hur sladdarna ska sitta, hör jag rebecka skrika av lycka, jag hörde dock inte vad hon sa. jag trodde hon hade fått en snilleblixt och kommit på hur man gjorde, men icke.. det var leif, precis han vi hade snackat om! snacka om när man talar om trollen!! han hjälpte oss och det visade sig inte alls vara batteriet det var fel på. det var tydligen en grej som hade blivit röd som skulle vara grön, så det fixade han till med en moj vi hade. ni förstod precis va?

nu ska jag skjutsa ner päronen till åbryggan och sen ska jag träffa folk♥