HAKUNA MATATA

ojojoj vilken kväll igår ! helt sinnes ! men fyfan vakul jag hade ! vaknade med yrsel, men den försvann ganska snabbt..

och idag är det första advent :) mysigt ! vi har druckit glögg och ätit pepparkakor! och lyssnar på julmusik! hur mysigt är inte detpå en skala ?

däremot dör jag av mensvärken.. men annars är jag glaad :)<3


OH BOY

guw vajobbigt allting blev helt plötsligt ! har ni vart med om det någon gång? att först kommer ingenting, och sen helt plötsligt kommer allting på engång! jag hatar det ! och nu har jag beslutsångest som fan !

idag dissekerade vi mink i skolan ! jag var bäst! haha men det luktade äckligt.. men man vande sig efter ett tag.

hade en mycket trevlig kväll med människor ikväll :) haha vi sjöng singstar hela kvällen ! haha. shit vabra vi var !

och imorgon är det utgåång som gäller ! jag är så taggad ! veckans höjdpunkt verkligen !

och nu ska jag sova..

natti<3


FIX ME

nu har i stort sätt alla tagit vaccinsprutan förutom mig ! igår var typ halva klassen och tog! och så sitter jag hemma och har inte tid liksom! och så kommer alla till skolan och det är 8 pers med på idrotten för att resten tog vaccinet igår och hade ont i armen! mesar, om ni frågar mig :)

jag fattar hur katten känner sig.. :
783e dagen i fångenskap. mina kidnappare fortsätter att tortera mig med bisarra dinglande saker. dom frossar i färskt kött medan jag tvingas leva på torrfoder och slemmig burkmat.

det enda som håller mig igång är hoppet att jag en dag ska lyckas rymma, och den milda tillfredsställelse jag får av att klösa på möblerna. imorgon ska jag eventuellt äta ännu en krukväxt.

idag misslyckades jag än en gång med att döda mina kidnappare genom att försöka fälla dom med min kropp. jag borde kanske försöka vid trappan. i ett försök att sätta mina förtryckare ur balans, framtvingade jag en hårboll i deras favoritfåtölj. kom ihåg: lägg en på deras säng! fångade en mus som jag bet huvudet av. la den huvudlösa kroppen vid dörren som ett tecken till mina kidnappare om vad jag är kapabel till, så att dom ska gå runt i ständig skräck. bemötandet jag fick var en massa klappar, kramar och gullande och vilken duktig kissemiss jag är. saker och ting går inte som planerat.

på kvällen dök deras kumpaner upp för någon sorts sammankomst. jag ble placerad i isolering under mötet, men jag kunde känna doften av deras mat och höra brottsstycken från deras kriminella planer. tydligen var jag inlåst på grund av min kraftfulla förmåga att framkalla något dom refererade till som "allergi". jag måste komma underfund med vad detta är så att jag kan använda det till min fördel. de andra internerna smörar för våra fångvaktare och jag vågar inte anförtro mig till någon av dom inför risken att någon tjallar.

hunden släpps regelbundet ur sina bojor, men återvänder frivilligt. han är uppenbarligen efterbliven. fågeln däremot ger intryck av att vara en informatör. han pratar med våra kidnappare regelbundet, och jag är övertygad om att han rapporterar vartenda steg jag tar. tack vare sin placering i metallrummet är han för tillfället i säkerhet.

men jag kan vänta. det är bara en tidsfråga innan mina planer infrias..


THE THINGS WE OWE

har ni någonsin undrat hur vi kom till? på jorden alltså.. glöm såpan och adam och eva, för det är bara skitsnack. jag har hört en som gillar på pawneeindianernas mytologi som säger att det var stjärngudar som befolkade världen. alltså, kvällsstjärnan hade ihop det med morgonstjärnan och fick den första kvinnan. den första killen kom från solen och månen. människorna kom ridande till jorden på en stormvind.

en biologilärare jag en gång hade lärde oss att vårt ursprung var en soppa full av naturgaser och sörja och kolgrejer som på ett eller annat sätt övergick i fast form bestående av encelliga organismer som kallas choanoflagellater, eller nåt sånt... som enligt min mening låter mer som en könssjukdom än början på en evolutionskedja. hur som helst är det ett jättehopp från amöba till apa till att bli en tänkande människa.
det som egentligen är det fantastiska md hela grejen, oavsett vad man tror på, är vi från punkt noll och ingenting tog oss till en nivå där alla de rätta nervcellerna aktiveras så att vi kan fatta beslut.

ännu mer fatastiskt är att fastän det blivit en naturlig del av oss så lyckas vi ändå alltid sabba det.




puss<3


ABC

nej nu ska jag bli duktig igen. jag ska börja träna ! japp, det ska jag! dock är jag typ asförkyld just nu så det känns ju bra.. dålig tajming var ordet ! och så har jag glömt mitt lypsyl någonstans, vilket känns förjävligt, eftersom mitt beroende av det börjar gå lite överstyr..

fysiken har jag inte så mycket att säga om. antingen gick det bra eller dåligt, vilket vet jag inte..

igår gick jag och la mig 2 så ikväll ska jag lägga mig betydligt mycket tidigare, nämligen nuuuu :)

natti<3


<3

VARFÖR MÅSTE VI DÖDA VARANDRA?



och nu lite random bilder som muntrar upp<3

love<3

killarna i klassen är lite småstörda måste jag säga :)


THINK ABOUT ME

TACK FÖR IGÅR ALLA!<3 jag hade hur trevligt som helst, även fast jag var nykter och körde bil ;D haha, och new moon är defenitivt väärd att ses !

börjar fatta lite mer av fysiken nu. det känns ganska bra faktiskt. eller nåt.. jaghar ångest för skolan just nu ! jullovet får gärna börja lite tidigare i år..

men nu ska jag smaka sushi för första gången i mitt liv !! hur läskigt är inte det på en skala ?!


I DON'T CARE

FYSIKEN DÖDAR MIG !!!

men jag ska försöka överleva till ikväll, för då ärdet new moon som gäller :))

jag har just installerat ett nytt tangentbord och datamus, då pappa tror att det är mitt gamla som gör så min dator blir sepe, vilket jag tvivlar starkt på..

nu ska jag snart åkaner till stan och äta. och sen blir det biooooooooooo. och sen eventuellt utgång<3

ALWAYS

igår hade jag fullt upp ! först utvecklingssamtal. det gick väl som jag trodde. sen hade vi ufmöte. åkte hem typ en halvtimme för att sen åka till rekarnes öppna hus. var aaaaaastrött, så sen blev det sängen tidigt !

och nu är det freeedag :) me like ! förutom att vi har fysikprov nästa vecka.. ska snart på ufgrejs i aulan eller nåt. och sen är det evelina i detta fina väder<3

BEAT IT

svenska nationella idag ! 5 timmar ! jag gick 5 minuter innan tiden var ute. haha. sen fixade jag ett nytt bankkort, eftersom min magnetremsa inte funkade. så det kommer om en vecka typ (y) missade förstås bussen, så jag gick till hälsostudion och åt upp deras pepparkakor :) och jag tänkte åka bil imorse, eftersom jag behövde vara på skolan lite tidigare eftersom jag behövde låna en dator. och glömt säga till innan hade jag förstås oxå gjort! så dom blev inte helt glada på mig, men vad gör man ?! det gick ju att lösa ialf :) men ialf så åkte jag med rebecka ist, eftersom jag då inte hade någon bensin i bilen, som jag kanske märkte lite för hastigt i måndags. soppatorsk ! hoppsan! så vi stod lite fint där på trottoaren som vi ialf lyckades komma upp på. sen kom papsi och tankade åt oss. hihi.

utvecklingssamtal imorgon.. yey ! -.-

godnatt<3


IRONIC

såååå! äntligen hemma igen ! eftersom jag var med så hade vi hur otur som helst. innan vi åkte kollade vi om planet var försenat eller något sånt, men det var det ju inte. sen när vi väl kommer dit, efter cirkus två timmars bilresa så visar det sig förstås att det visst är försenat ! en timme bara, men ändå ! så vi satte oss och åt. jag åt blåbärspaj.. vilket inte heller var någon höjdare, för dels var den kall, och sen så fick man inte vaniljsås till, utan vaniljglass!!! hur efterblivna är dom ?! klart man ska ha vaniljsås ! daah! anyway, sen när planet väl har landat så kommer han inte ! vi står typ och väntar i tre timmar kändes det som! självklart var det inte riktigt så länge. men jag lovar, det var länge !! bilparkeringen hann tillochmed gå ut ! två gånger ! haha. plus att vi ställde oss så nära som möjligt, för eftersom vi var där precis den tid planet egentligen skulle komma så tänkte vi att det inte borde ta så lång tid. så vi ställde oss där det kostade 80 kronor i timmen (y) billigt va ?! sen till sluuuut, kom farfar. så vi går ut till bilen och lägger in väskorna i bilen och beger oss hemåt igen. så vi skulle egentligen komma hem typ 9, men istället kom vi hem 11. det känns bra..

och jag är inte det minsta taggad för nationella prov imorgon..

godnatt<3


YES

dagen har vart såå lång ! men nu är jag äntligen hemma! och nu ska jag åka till arlanda med farmor och pappa och hämta farfar :) skriver mer sen..

ONE

jag överlevde denna dag oxå ! sitter på hälsostudion nu. är och hämtar hostmedicin för hostan som jag går och släpar på. och så kan man äta pepparkakor !!!! dom är ju himlans goda :)! mihi. ska snart på kör, och sen hem och plugga. rooligt. not!

PISSENISSE

hur kommer det sig att det är svårare att förlåta dom man älskar ? det funderar jag mycket på. jag har tröttnat på folk som gaddar ihop sig och pratar om saker angående någon annan. dom kan ju lika gärna säga det till rätt människa direkt, nog för att jag inte är helt perfekt på den punkten heller men.. istället för att säga det till rätt människa direkt så säger man det till en vän som sedan för det vidare till ensjälv. så onödigt. töntigt är ordet. man kan antingen bara knipa igen, eller säga det direkt. det kommer ändå alltid fram. man kan inte lita på någon.


LIFE'S WHAT YOU MAKE IT

gårdagen blev ganska lyckad trots allt. vi startade kvällen hos sara, och sen begav vi oss vidare till simon. det blev en trevlig kväll ! det var däremot inte lika kul imorse när jag vaknade med dundrande huvudvärk och fåglar som flög runt skallen på mig. denna dag blev soffliggardag! jag gick upp och åt frukost och sen gick jag och la mig och sov i fem timmar. det var hemskt skönt ! och jag var nyss nere och köpte mellangrädde till mamma och pappa, som dom skulle ha i maten.. och nu börjar jag göra mig i ordning för utgången med tjejerna ikväll ! den här helgen kommer gå så foooooooooooort! hur sorgligt är inte det?! för imorgon lär ju bli en likadan dag som idag. det känns sådäär.

nu ska jag bara komma på vad jag ska ha på mig..


love<3