jag vet hur du ser ut i inga kläder

Vaknade halv ett idag, riktigt skönt att sova ut. Lite tråkigt att vakna själv bara, då mitt fina sängsällskap började jobba halv tio... Sen blev man ju oxå sådär halvglad när man kollar ut genom fönstret och ser snö ligga på marken... Jag menar, vad i hela?! Det är ju förvisso fortfarande mars, men vafan!


Igår blev det bubbelbad och sånt mysigt efter jobbet. Helt jävla underbart och det blev en riktigt härlig fredagskväll. Idag har jag inte ett piss inplanerat. Det enda som står på listan med dagens planer är att jag har hört att det är fest ikväll, awesome. Jag börjar nog dagen med att kolla på långben hehehe! Jag vet, jag är jävligt cool faktiskt!

 

 


hejsi

Igår blev det en mysig helkväll med Rebecka. Det händer inte så mycket annat i mitt liv just nu förutom jobb, vilket är varför jag inte skriver så ofta numer. Men jag tänkte att det nog ialf är bäst att klicka in och visa att jag lever. N är det dags att dra, plikten kallar!

 


monday is here

Igår var en ganska busy dag... Var ute och flängde nästintill hela dagen. Hela helgen gick såklart apfort. Nu ligger jag i soffan för mig själv och väntar på att klockan ska bli tjugo i ett så att jag kan få åka till jobbet. Jag är typ världens tröttaste trots att jag har sovit miljarder timmar inatt, suck!

Hehehe, ops!

 


helgen

I torsdags klarade jag mig genom bilbesiktningen med vår nyligen påställda röda pärla. Sen kom helgen och det firades med en rejäl utgång med arbetskamraterna. Jag hade riktigt roligt men dagen efter var ingen dans på rosor precis. Tur att jag hann piggna på mig till kvällen då jag skulle träffa mina fina. Vi hade även grillpremiär på Rebeckas altan, hur gottttt?

Idag blev det sommartid och vi förlorar en timme. Jag har vart ute och kört intervallträning i vilsta med Åsa. Vi dog ungefär båda två. Det var mitt första träningspass på minst tre veckor. Det kändes kan jag medge. Senare idag ska jag på juniorupptakt på golfklubben, awesome.




the fact is

Slutade jobbet klockan tre. Resterande dagen går ut på att spendera lite kvalitetstid med Rebecka som jag inte har träffat på en och en halv vecka. Lite i längsta laget tycker jag nog. Det känns fint att äntligen få snacka av sig igen. Och det underbara vädret gör en ju bara ännu gladare. Dock hamnade jag just i en slags matkoma tror jag. Utan att ha ätit? Jag blev dödstrött helt plötsligt. Fast om man inte har käkat kanske det bara kallas koma? Det tål att tänkas på!



dude, i'm busy

Jag märker att jag inte har skrivit på ett tag. Man kan säga att jag inte har haft tid. I onsdags körde vi en after work på Håpe's med jobbet, trevligt trevligt. På torsdagen blev det en lunch på klubben med Elin och Peter innan jobbet. Och i fredags blev det en mysig spakväll med bubbelbad och allt. Det tyckte jag gott att jag fick unna mig efter en fullspäckad jobbvecka som denna.

I lördags satte jag och Molly oss på niotåget till Stockholm för att delta i årets ungdomsforum som ägde rum på Scandic Foresta, Lidingö. Det var både roligt och lärorikt. På lördagskvällen var vi aptrötta båda två efter allt ståhej och stupade i säng redan vid elvatiden. Klockan åtta vaknade vi för att gå ner och äta frukost. Hotellfrukost såklart, vilket vi längtade efter redan innan vi gick och la oss. Sen runt nio körde det igång igen och vi fortsatte där vi slutade dagen innan. Ett par prisutdelningar, utvärderingar och bullar senare så var klockan halv tre och det var dags att bege sig mot centralen igen för hemfärd.

Denna helg var definitivt inte den nyttigaste i livet. Man åt bokstavligen hela tiden. Inte mig emot iofs, jag som alltid är hungrig hehehe. Nästa vecka tänker jag ialf återuppta mitt träningsschema som har haft uppehåll alldeles för lång tid pga jobb och sjukdom och sånt tjafs.

13 mars

Igår blev det en mysig tjejkväll hos Ronja. Vi kollade på film och förstås somnade jag så nu måste jag se om filmen på nytt. Ganska opraktiskt, men så går det när man är dödstrött efter jobbet... Denna vecka jobbar jag halv två till åtta och vetskapen att man har lång sovmorgon är en så gudomligt skön känsla. Däremot slocknar jag såpass tidigt på kvällen så att jag vaknar senast 9 på morgonen. Men det gör inget för det är skönt att ha mycket tid på sig. Imorse blev det till och med en film innan jobbet, asmys!

just awesomeness

Det blev en bra och lugn helg. I lördags var vi hos Sara och Jimmy för att kolla mellofestivalen. Och tänka sig, rätt låt vann för en gångs skull! Igår morse åkte jag med en liten del av golfklubben till Örebro för att skjuta lite bollar i deras inomhushall. Det kändes som en bra mjukstart av golfsäsongen. Nu ska jag käka frulle och duscha, och sen väntar jobb från ett till halv åtta. Ikväll ska vi tjejer inviga Ronjas nya lägenhet med käk och mys. Underbart.

finally

Var tillbaks på jobbet idag, trots inte helt återställd. Gick helt ok, jobbade inte så länge som tur var. Och nu har jag en hel helg framför mig att vila upp mig på. Den kommer dock ta slut på en halv sekund som alla helger gör men... Spenderar ialf min fredagskväll med Rebecka och Cissi med bananpizza och film. Imorgon blir det mellokväll med mina underbara! Och på söndag ska jag morsa på golfklubborna för första gången i år. Bra helg blir detta!

 


dag 3

Spenderar tredje dagen hemma i soffan idag och har kollat på one tree hill hela dagen. Jag blir piggare för varje dag som går och förhoppningsvis kan jag ta mig tillbaks till jobbet imorgon igen. Ska snart hoppa in i duschen för att se om det får mig snäppet piggare. Sen går jag tillbaks till soffan. Härlig dag...


sjukis

Det är ju kul att man gick och fick feber på sin tekniskt sett andra riktiga arbetsdag. Ont i bokstavligen hela kroppen och hostar som en dåre. Och urinvägsinfektion på det. Life is great... Detta innebär att jag har spenderat dom två senaste dagarna i soffan och säkert har jag sovit 15 timmar det senaste dygnet och skulle säkert kunna sova i 15 till. Nu har jag bunkrat upp med enmassa filmer. Bara godiset som saknas...


i know something

Hade en megamysig kväll igår. Nu sitter jag hos Rebecka (utan Rebecka) och ska snart ta mig en härlig promenad till stan för att luncha med Rebecka och Robin. Detta väder alltsååååå. Jag älskart. Kvällen idag blir antagligen lika mysig som den igår. Visst är jag hemlighetsfull?! Hihihi.

weekend is here

Nu är det äntligen helg och ingen är gladare än jag. Mitt huvud innehåller nu en tre veckors utbildning som idag blev officiellt avslutad då allvaret och det riktiga arbetet äntligen fick börja. Tur det, jag får inte plats med en minsta lilla uns med information till. 

Jag har ett par trevliga saker inplanerade i helgen. Med en gnutta huvudvärk börjar jag helgen med att köra en myskväll med bra sällskap.