allt som du gör blir till pärlor på min panna

Ska snart dra iväg och träna. Gårkvällen var mycket bra, med enmassa välbehövligt snack och film. Sen kanske jag tar mig ner till golfklubben för att träna lite? Tål att tänkas på.

fest hos mig ikväll och hela världen är min

Har vart och solat med Ronjis på djurgårn halva eftermiddagen. Nu har jag just skjutsat ner päronen till tingsgården. Föräldrafritt? Jag bjuder nog över några senare så man kan få någon trevlig kväll den här veckan som inte slutar åt helvete.


letar efter något att säga som kan ändra allt

Ska snart dra iväg och träna. Jag är lite orolig för hur mycket min rygg tål men det löser sig säkert... Sen kanske vi drar och solar lite, älskar vädret. Det är valborg, och jag har inte ett skit planerat. Hur känns det?

life is too short and so is your penis

Åkte till tunis med Ronja idag. Sen fick vi för oss att vi ville till lager 157, så Sara plockade upp oss och sen ba drog vi. Tänk att tre tjejer kunde komma ut därifrån tomhänta, amazing. Sen ikväll åkte vi och åt slagsta glass. Den 7 maj drar vi ner till Göteborg och kollar handboll, hoppas det blir bra. Och shit vad jag dör åt Veronica Maggios nya album!!1

Det är lite väl jobbigt just nu.

god must hate me

Kan ju bara säga att jag har haft bättre dagar.

i don't wanna be anywhere else

Spenderar denna ljuvliga kväll med min fina vän Rebecka. Imorgon tänkte jag nog börja dagen med en liten springtur. Sen tänkte jag nog ta mig ner till golfbanan igennnnn, möhö. Sen på kvällen är det guif guif guif. Det kommer vara så spännande att jag kommer dö! It's so fluffy I'm gonna die. IT'S SO FLUFFY!

i want to get away again tonight

Shit vilken meningslös dag! Jag har vart på golfklubben hela dagen, men tror ni jag tränade? Nej, jag la mig på soffan där istället. När jag väl tänkte träna såg jag att det regnade ute, så jag tappade lusten. Sen kom solen tillbaks efter typ 10 minuter, dock var lusten fortfarande borta. Så jag la mig i soffan igen, kul liv. Jag är nog sjuk eller något. Sen när klockan slog 5 kom jag fram till att jag var hungrig, så jag åkte hem, tog något snabbt att äta ur kylen för att sen åka ner för golfträning. Synd bara att jag praktiskt taget var ensam på träningen, det var jag och bror och syster Kammerstad. Träningen gick för övrigt helt okej. Kallt som fasen dock, vart tog sommarvärmen vägen? Suger ju.

Igår spenderade jag först kvällen på Ronjas balkong med Ronnel, Mackan, glass och jordgubbar. Gott eller? Sen skulle Marcus sova så jag och Ronja drog till Max för att se Rebecka i arbete. Och där blev vi kvar alldeles för länge.


in the sun

Började dagen med att springa 7,5 km, hurt hurt! Sen drog jag ner till golfklubben och slog en hink på rangen. Och sen var jag och kollade när guif slog Alingsås i sporthallen! Nu sitter jag i solen på altanen och solar benen. Hoppas solen håller i sig i veckan, man blir så mycket gladare då.


när dagen försvinner

Imorgon ska jag börja dagen med att springa typ 8 km. Sen tänkte jag ta mig ner till golfklubben en stund och sen är det handboll i sporthallen. Blir nog en bra dag.

Tand. Värk. Måste. Ringa. Tand. Läkaren. Vill. Inte.

jag vill ha dig nu som jag hade dig förut

Gårdagen var fyllt av blandade känslor, mest bra. Idag var jag nere och slog lite på rangen idag igen. Fettt. Sen åkte jag hem i min grymma bil och nu sitter jag ute i solen i shorts och linne, med en liten skål chips och ett glas påskmust. Mamma och pappa har fått ett varsitt påskägg, proppis med godis! Snällis jag är.


fuckin' perfect

Ja, jag tog en sväng till rangen även idag. Sen åkte jag till stan och tog en fika med Robin. Sen åkte jag och köpte en massa godis att ge Rebecka i ett påskägg eftersom jag är väldens bästa! Ikväll kom farmor och farfar på påskmiddag, och jag och Rebecka har försökt slå vårt rekord i badminton. Det gick inte allt för bra kan jag ju bara meddela. Vi tröttnade och gick in och kollade King Kong istället.

Imorgon blir det feeeeezt!


it's about damn time to live it up

Slog iväg fyra poletter på rangen idag. Det gick bra igen, och jag ändrade ytterligare några saker. Nu ska jag bara banka in allt i huvudet så jag slår så jämt. Efter det drog jag till bilprovningen och besiktade bilen. Det gick strålande, det med. Sen drog jag vidare till Hälsostudion och fixade fransar och bryn och höll på att få mina fransar bortvaxade. Oskönt, tro mig. Nu står maten på bordet, grillatttttt!!!!! Asgott. Sen är guif på teve. Och igår kom jag fram till att jag har ett skapligt hål i mina favoritjeans. Aldrig tur!





let the magic begin

Ska snart åka ner till golfklubben, IDAG IGEN. Jag är duktig, fan! Sen lite senare ska jag besikta bilen, mindre kul. Och sen ska jag få fina bryn och fransar. Blir nog en bra dag.

racing with the sun

Fastnade på golfklubben i fyra timmar, och av dom fyra timmarna tränade jag i en... Dom resterande tre timmarna drack jag kaffe och snackade. Men idag gick träningen bRA! Asnöjd, och jag tror mig ha kommit på vad jag gör för fel. Glad tjej. Sen när jag väl kom därifrån åkte jag hem för att sticka ut och springa. Det var nog det jobbigaste löparpasset jag har vart med om på länge! Trodde jag skulle dö där ett tag. Glad att jag inte gjorde det dock. Imorgon ska jag nog slå lite mer på rangen, och sen åka och besikta bilen, rooligt.


i need a doctor

Ska snart bege mig ner mot golfklubben. Och ja, jag håller fast vid att jag ska träna idag! Får se hur det går... Sen har jag planerat att sticka ut och springa lite. Nu sitter jag och äter en omogen och hård banan som man får sträv och kladdig tunga av.

Jag måste ringa tandläkaren</3