this is halloween

Min laddare till datorn vill inte riktigt funka som jag vill, och förstås får den för sig att sluta funka när datorn i princip redan är död. Orkar inte. 4% kvar nu. Score! Tur att det numera finns en man i huset som man kan låna laddare av när ens egen lever sitt eget liv!

Det var ialf halloween fest igår och jag lyckades spilla ut tre glas dricka på hela kvällen, varav två var på ljusa heltäckningsmattor... Fråga mig inte hur. Och allt lyckades drabba stackars lilla JP, haha. Första gången spillde jag ut ett glas cola på hennes kostym som hon skulle ha på kvällen, oops. Den andra spillde jag ut genom att råka slänga hennes tändare i Melanies glas så glaset välte och tändaren blev dränkt och därmed slutade funka. Aldrig tur! Och den sista gången råkade jag slänga glaset ur handen på henne. Sex on the beach på kritvit heltäckningsmatta=halvbra kombo, tro mig! Vi började ialf med att dra till ett ställe i hollywood och sen drog vi vidare till en fest i hillsen. Halloween i Sverige är fjöslitet om man jämför med här kan jag lova. Igår köpte jag förresten ett par stövlar som jag typ älskar mer än livet!

Imorgon kan det hända att jag dör för jag ska plugga tills jag spricker. Nu: film!











#


28 oktober

Effektiv dag. Drog tidigt ut genom dörren med Faa och jag kan säga att ta på sig svarta jeans en dag som denna var dagens tabbe, för jag var nära på att brinna upp. Vi tog ialf bussen till ett halloweenplace för att kolla dräkt till stackars mig. Jag hittade en fin, la alldeles för mycket pengar på den men nu blir jag fin imorgon ialf. Så värt. Sen drog vi och lunchade asgod thaimat, och sen tänkte vi lägga oss på stranden och sola ett tag, dels för att jag skulle få lufta benen lite, men just då fick det tydligen för sig att bli askallt och blåsigt så vi drog till venice och kollade runt istället, asmysigt. Och där var det förstås tokvarmt igen. Men vem klagar på att det är kokhett ute den 28 oktober?! Inte jag! Nu är det dags för mig att krypa till kojs och sova. Godnatt världen. Imorgon blir det party.


music is as addictive to the brain as sex and drugs

Denna vecka gick precis lika fort som alla andra och nu är det äntligen helg och den började med världens bästa överraskning. VÅRT SVENSKA GODIS HAR KOMMIT. Jag, Melanie och Jenny skrek av lycka när vi såg paketet, underbart! Imorgon ska jag iväg och leta halloween kostym! Som sagt älskar jag att vänta till sista minuten... Nu ska jag somna gott med musik i öronen efter ett trevligt skypesamtal med mamma.


i suck

Fan, jag har vänt dygnet ut och in totalt. Idag har jag bokstavligen legat i sängen hela dagen. Har inte ens vart uppe och kissat, vilket innebär brist på vatten... Jag vaknade halv 11 och somnade sen om till halv 6 på kvällen. Hur sjuk är jag? I suck. Kände mig inte riktigt på topp om man säger så. Vaknade med världens huvudvärk oxå så jag trodde jag skulle dö. Det är antagligen ännu ett bevis på mitt inte så massiva intag av vatten. Och det enda jag har ätit idag är en huvudvärkstablett, tills Faa kom hem runt 9 på kvällen med en macka. Och det sjuka är att jag inte ens har känt mig hungrig. En annan sjuk grej är att jag trots mina 7 timmars sömn under dagen ändå känner mig trött, så förhoppningsvis använde jag bara denna dagen till att ta igen alla timmars sömn som behövs och att jag fortfarande kan somna hyfsat ikväll. Typ nu? Det hände många sjuka grejer idag tydligen.

Sista skoldagen för veckan imorgon och sen är det återigen långhelg, med halloween på köpet. Imorgon ska vi nog gå iväg på håltimmen och leta dräkter. Godnatt.




SAK. NAR.

25 oktober

Skoldagen gick hyfsat fort, thank God. En bidragande faktor var nog att jag sov bort förmiddagen i biblioteket. Asskönt med tanke på att jag sov 3 timmar inatt... Då gjorde det heller ingenting att vår engelska var inställd. HÖJ. DEN. AV. LYCKA! Så för en gångs skull åkte vi hem när det fortfarande var ljust ute.

Jag har återigen pissont i ryggen så jag knappt kan stå, gå, sitta eller ligga. Inte leva helt enkelt. Halvbra grej om ni frågar mig. Är ialf ledig imorgon, ljuvligtttt. Jag antar att det behövs pluggas. And I'm gonna try my best to make that happen... Nu ska jag kura ihop mig under täcket och glo på film. Peace!

Förresten kom jag på att jag har namnsdag imorgon, puss på mig.

i need you so much closer

Idag har jag saknat människor i Sverige lite för mycket. Tur att jag fick skypa med min Rebecka idag ialf, så jag överlever ett tag till. Nu på kvällen har jag hetspluggat. Och ja, jag gillar att spara skiten till sista minuten! Nu har måndagsångesten satt sig i kroppen som vanligt och jag tror nog jag måste sova typ nu. Let's do it.


ttttop of the world

Lyckan när det är söndag och man inte går i skolan på måndagar kan jag dö för. Det måste vara världens bästa känsla. Dagen har bestått av en aning plugg. Eller jag skulle nog beskriva mängden som en nypa. En nypa plugg! Imorgon använder jag mig förhoppningsvis av ett större mått... Dags för en film. Godnatt vänner.


a night at the roxbury

Förfesten igår bestod av pianospel och sång nere i lobbyn, med Jennys Emil bakom pianot. Asmysigt verkligen! Sen fortsatte jag och Melanie kvällen på Roxbury, äntligen! När vi tröttnade på stället drog vi iväg och käkade och sen fortsatte vi hemåt och gled in genom dörren runt 3. Idag har det vart den mest meningslösa dagen i hela mitt liv tror jag. Jag har vart så gott som död hela dagen och har verkligen fått kämpa för att hålla ögonen öppna. Från och med idag och några dagar framåt bor vi fyra tjejer och två grabbar i lägenheten eftersom även Melanies kära har hittat hit. Det innebär att jag bor i vardagsrummet ett tag framöver.

Det blev dessvärre inga bilder tagna igår så ni får nöja er med en gammal bild från Tru som togs för några veckor sen. Nu är klockan 10 och jag ligger redan i sängen, så inte likt mig. Det är filmtime!


i feel the need for speed

Melanie kom med en galen idé för en minut sen. Att färga mitt hår brunt, huh?! Och eftersom hon är den mest impulsiva människan jag vet så är hennes idé att sätta planen i verket redan ikväll. Jag o andra sidan känner att det tål att tänkas på. Nu ska vi dra och tatuera henne och sen ska vi käka pizza! Jag måste ha pizza idag.

keep calm and drink

Så har man gjort sitt första midterm. Tror det gick fina fisken. Och nu är det helg igen, WOHO! Och jag ska plugga tills jag dör som vanligt. Idag är det exakt nio veckor tills jag åker hem. Hur sjukt? Nu är det dags för en film. Puss vänner.

19 oktober

Dagen har bestått av mulet och kallt väder, och plugg. Resten av kvällen fortsätter nog så. Nu har jag äntligen fått lite mat i magen, och planerar att hoppa in i duschen inom den närmsta timmen. Imorgon laddar jag inför midterm i musikhistoria. Det känns bra faktiskt. Lycka till till mig.

Jag har börjat lyssna på jullåtar. Sjuk människa.

go ahead, make my day

Denna dagen kändes som om den pågick i ett år och jag är just nu världens tröttaste tjej. Imorgon blir det plugg hela dagen inför midterm på torsdag. Nu ska jag gosa ner mig med en film. Godnatt.

denna helg alltsåå

Jag har pluggat hela dagen och håller nu på att kvävas av törstighet och vi har inget vatten hemma. Tur att Melanie är en hurtbulle som just nu är och köper åt hushållet.

Denna helg har för övrigt bestått av thaimat, en hemmafest följt av L Bar, nattkäk på Taco Bell, bakisdag, och som en fin avslutning på helgen en trip i ambulans med blåljus till sjukhuset. Faa fick en allergiattack efter middagen så vi ringde 911 eftersom vi fick panik. Efter tre timmar från det att vi satte oss i ambulansen fick vi åka hem. Härlig söndagskväll! Nu ska jag hoppa in i duschen. Hörs!

Hon var mer levande än hon ser ut!

good feeling

Gårkvällen var hur kul som helst och idag är jag död. Men det var det värt. Nu fryser jag snart till döds oxå eftersom vi tydligen har bestämt att vi ska ha minusgrader i lägenheten. Nu ska jag sätta på en film att somna till. Så rolig var jag idag. Godnatt.

Jag är förresten typ frisk nu. Det har jag intalat mig ialf. Jag hostar bara lite och har ont på jävligt udda ställen men annars mår jag som fisken i vattnet!