ge mig

Sitter i skolan nu och jublar for att jag inte har nagon journalistik idag. Istallet sitter jag och drommer om en bil. Fatta vad latt livet skulle vara. Alla problem skulle vara som bortblasta. Nastan ialf, lovar. Sarskilt idag. Jag ar dod.


#


my head is currently a horrible place to be

Jag måste säga att jag trivs verkligen med sovmorgon. Har precis tryckt i mig två ägg och nu sitter jag här och hostar så det står härliga till. Orkar inte. Nu ska jag fixa mig för att sen åka in till Santa Monica och kolla läget lite.



"anybody else just lay in bed making mental movies of perfect scenarios in life?"

Äntligen hemma från skolan, och nu är jag utan minsta lilla överdrift totalt död. När jag kom in genom dörren lekte Melanie och Faa frisörsalong och nu går båda omkring med färg i håret. Just nu är jag världens tröttaste tjej och ska antagligen gå och lägga mig hyfsat snart. Imorgon ska jag förhoppningsvis hälsa på minst en golfbana, och möjligheten finns att tar vi en tripp till playan oxå. Puss världen.

Nu är klockan 6.10 i Sverige, dvs den tid jag brukar gå upp här när jag ska till skolan. Jag är väldigt nöjd att jag befinner mig där jag befinner mig just nu!


Dagens outfit. Allt köpt på flea market, tjoho! Nöjd jag.
(Ja, jag har stökigt på mitt rum...)

smc

Two classes down, one to go... Sitter nu i biblioteket och vantar pa att Jenny slutar sin engelska sa vi kan hanga i vantan pa nasta lektion. Maste. Ha. Kaffe.


26 september

Dagen har endast bestått av plugg, vilket är en sysselsättning jag inte är väldens största fan utav. Men jag har överlevt dagen så då får jag nog vara nöjd. Imorgon är det skola igen. Det är konstigt att helgen går dubbelt så fort som skoldagarna när den är dubbelt så lång? Suck. Godnatt världen.

kli

Jag har skaaaapliga utslag, och satan i gatan vad det kliar. Jag har just nu lust att hugga av mig armen. Folket här tror att jag är sjuk. Kanske ska kolla upp det? Det får bli imorgon, plugget kallar.


sundeck&pluggggg

Nu tar jag mina pluggböcker och går upp på sundeck och lägger mig. Later.


life is a bitch and then you die

Det blev några fina fynd på Flea Market trots allt. Efter det har jag pluggat ekonomi hela kvällen, vilket faktiskt inte var så tokigt. Än så länge var det mest matte, och det gjorde absolut ingenting. Ledig imorgon igen. Hur ledig man nu är på en skala om man ska plugga skiten ur sig men... Det kallas nog så ändå. Nu ska en halvnöjd jag som just fick sin kväll förstörd gå och dö en sväng, och sen ska jag sova. Egentligen förstördes den för flera timmar sen, jag har bara inte hunnit med att dö än...






folk är idioter


flea market

Igår var jag på Tru för första gången. Tyvärr var jag inte på allt för topphumör så jag kunde köra all in, så jag drog hem efter halva kvällen. Plus att jag var dödstrött efter att ha kört hårt två dagar i rad.

Nu ska vi äntligen dra till det efterlängtade flea market och se om man hittar något roligt att köpa. Det är nog inte omöjligt, hehe. Ikväll måste jag plugga. Bilder kommer ikväll!

last night in my heart typ

Kvällen igår blev jävligt bra och jag är nöjd med allt, förutom kanske dagens tillstånd... Malin har fyllt år så vi började alltså kvällen med 21årsfest i hennes lägenhet på The Plaza. Träffade massor med svenska tjejer, vilket verkligen var hur kul som helst. Efter några timmar drog vi till Eden, och när vi tröttnade på det så drog jag och Melanie vidare till en annan klubb medan dom andra drog hem. Där trivdes vi! Dessvärre har jag för tillfället inga bilder från kvällen, men det kanske dyker upp några senare. Nu har jag byggt upp bakisgodiset på hög och nu ska jag glutta film och mysa.


kbk rååå


A

Har vart uppe på sundeck och gassat. Varm och skön dag idag. Ikväll ska vi på en födelsedagsfest i Santa Monica, och folket här har redan tagit första drinken. Klockan är tre. Nu ska jag försöka mig på att laga lite mat. Lycka till, tackar!

sick&tired

Gud vad jag älskar att jag vaknar varje gång jag hostar...................