i just can't wait to be king.

ska ner på stan med rebecka idag. det finns inte mycket annat man har att göra om dagarna, nu när man är arbetslös.. förrutom att sitta hemma och glo, men hur kul är det på en skala?

ikväll ska jag ialf träffa trevligt folk! det var ett tag sen jag såg några av dom, så det blir awesome.♥




every word you say i think i should write down.

ska strax till rebecka och äta blåbärspaj! MUMS!♥ jag äter pajen och rebecka vaniljsåsen, eftersom hon är såpass konstig att hon inte tycker om paj!!! weirdo! VI ÄR BÄST BTW!


i need you now.

jag har verkligen ingen aning vad jag ska hitta på idag. känns jävligt patetiskt en lördag.. men jag hittar väl på något. HJÄLP MIG!

igår hämtade jag rebecka från en fest runt 2. när jag står och väntar utanför corner på att dom ska komma, öppnar en random öppnar bildörren och frågar hur mycket jag ska ha för taxi. haha. dessvärre hade jag redan full bil s'att, sorry grabben!

nu ska jag fortsätta med att göra ingenting.. PUSS♥


BRA LÅT!




isn't this world a crazy place?

jag tror jag är trosgalen. jag har köpt 11 par trosor på 2 dagar. styckvis alltså, inte 11-pack. men som tur är använder man ju ett par per dag minst, så jag kan nog inte få för många ialf.. (y)

igår hade jag hur ont i halsen som helst att jag trodde jag skulle dö. jag kunde knappt andas. och nu sitter jag och fryser som satan. flygplanssjuka eller?


lugn robin, vi kommer snart och hälsar på!


the case continue.

ett tillägg till det förra inlägget!

på måndagen när vi höll på att packa och var hur flummiga och fnissiga som helst, knackade ett par killar på dörren och frågade om vi hade fest. ronja stod med en smirnoff i handen. vi hade aldrig sett dom förr, så vi fattar inte riktigt hur dom kunde hitta just oss? dom hade tydligen hört oss skratta asmycket så dom trodde vi var asroliga. hahah roligt. sen frågade dom om vi ville komma på fest, men vi hade lite mycket att göra. haha störda killar.


sex on the beach never tasted so good.

och nu är vi hemma igen. vilken vecka alltså! askul har jag haft ialf! såhär såg veckan ut:

tisdag:
bilen börjar rulla klockan 3, och vi är på checkar in på arlanda cirkus 5 på morgonen. halv 7 sitter vi på planet, alla lika förväntansfulla. flygresan gick bra, och alla sov som stockar. när vi landat hämtade vi ut vårt bagage och satte oss på bussen som skulle köra oss till hotellet. jag somnade på bussen så den kändes konstigt nog längre än den var. brukar det inte vara tvärtom? när vi kom till hotellet, en halvtimme senare, var vi såklart tvungna att sitta i lobbyn och vänta på vårt rum eftersom dom inte hade städat klart.. efter att ha väntat i en halvtimme som skulle föreställa en kvart, lämnade vi våra väskor på rummet. sen gick vi ner och handlade lite i supermarket som fanns på hotellet. vi gick sen upp och packade upp och sen begav vi oss ut för att se oss omkring, och för att äta lunch. jag gillade skarpt att det bara var och kliva utanför dörren så var det affärer överallt. nog för att det var samma skit i alla men ialf. vi köpte enmassa sprit. tanten som ägde affären sa att hon skulle stänga för att vi köpte så mycket. sammanlagt blev det 45 bacardi breezers, 9 smirnoff ice, en liter smirnoff vodka, och en doleys. allt gick åt! hehe.. sen gick vi ner till poolen och badade, för att sen gå ut och äta och upp på rummet igen och börja dricka. vi hade ju endel att göra slut på om man säger så..

onsdag:
det var lite mulet på himmelen, vilket vi inte riktigt gillade. så vi började dagen med att gå runt och småshoppa lite, för att hoppas på att det skulle bli finare väder. det blev det, så när vi hade ätit lunch, som varje dag bestod av nudlar på hotellrummet, tog vi oss ner till poolen. efter några timmar där gick vi upp och duschade och gick sen ut och åt. sen började vi förfesten och gick ner på stan för att hitta ett ställe att gå till. vi var påväg till grabbarna grus beach club, men blev meddragna av några svenska killar till grabbarna grus original istället. det var aslitet, men ganska kul ändå. vi gick hem runt 3.

torsdag:
vi hade ställt klockan på 10 för att inte sova bort hela dagen. det var ganska mulet då oxå om jag inte minns fel? men jag tror vi gick till stranden ialf. det var ju ändå varmt i luften tack och lov. 3 av oss somnar och märker inte när det börjar regna. stackars sara. sen gick vi upp och åt lunch i form av nudlar som vanligt, och gick sen ner till poolen. tror det hade blivit finare väder då. sen gick vi ut och åt för att sen dricka ytterligare några breezers. som ni märker hade alla dagarna ungefär samma dagsschema..

fredag:
på fredagen gick vi ut för att se vart vi hamnade i stort sätt. eller vi hade bestämt oss för att gå till en karaokebar! så vi skulle kolla runt lite. vi börjar med att stöta ihop med några svenska inkastare till ett ställe och blev bjudna på drinkar och shots. dom stod i bikini och var blonda, undrar om det fanns en baktanke? när vi hade druckit upp där gick vi vidare 20 meter ungefär där vi träffade en annan inkastare. "for five euros you get a drink, a free shot and a free jug of coctails". alla sa samma sak. visst tänkte vi, och gick in. där dansade vi loss till "we no speak americano", med vår kända dans. det är så roligt när alla andra försöker hänga med och oxå dansa den. där träffade vi några engelsmän, som vi tyckte om. misstolka inte. sen var vi med dom resten av kvällen, och det var den bästa kvällen därnere! när vi hade druckit upp på det stället tog vi med oss killarna och gick över till andra sidan gatan där dom hade karaoke. vi började med abba såklart. sen gick det vidare till bon jovi, shakira, med flera. roooooooooligt hade jag! tillslut kände jag att jag hade fått lite för mycket av det goda.. vi gick hem 4 och la oss. på natten hade jag tydligen gått i sömnen. jag hade klättrat över ronja, eftersom jag låg innerst. jag rasslade i gardinerna och gick ut på balkongen tydligen. sen hade jag gått in i det andra sovrummet och bytt trosor. haha undrar om det berodde på fyllan? enligt mig hade jag bara gått på toa, för jag minns att jag kom tillbaks från toahållet? men jag antar att ronja, somdå vaknade när jag satte mig på henne, har rätt eftersom hon såg hela händelsen..

lördag:
jag vaknade illamående och med andra trosor än jag hade somnat i. hm.. vi gick ner till stranden ganska direkt, och jag mådde väl inte allt för bra, men jag tyckte ändå att jag kunde klara av att ligga på stranden. plötsligt börjar jag må mer illa. rebecka mådde inte heller bra, men hon började ialf må bättre. jag sa att jag ville gå till poolen, så dom andra följde med. jag skyndade mig, då jag kände att min mage inte riktigt mådde som den skulle, så jag och ronja gick före. när vi kommit ut på vägen spydde jag i första bästa soptunna. bakis? nja, bara lite. och det blev inte bättre av att det låg sönderslagna ölflaskor där i, så jag fick den lukten i näsan. jag stod där tills jag kände att magen var tom. då började vi gå igen. sen mådda jag prima resten av dagen! jag var bara lite otaggad på att dricka på kvällen. då gjorde det inget heller att rebecka spillde ut min breezer som jag just hade öppnat. jag drack inte ens upp den när det var mindre än hälften kvar. sen gick vi ut och kollade lite vad vi kunde stöta på. aströtta var vi. det blev inte skitsent den kvällen.

söndag:
detta var den sista dagen på stranden. och efter lunch gick vi som vanligt till poolen. eftersom vi hade vart så trötta dagen innan stod powernap på schemat. vi hade bestämt att efter middagen skulle vi hem och sova ett par timmar. vi åt då lite tidigare så vi skulle hinna sova. vi la oss halv 8 och ställde klockan på halv 11. gud va skönt det var. jag tror aldrig jag har sovit så skönt som jag gjorde då. det kan tyckas lite långt att ta en powernap på 3 timmar, men det tycker inte vi. jag gick upp 11, då dom andra redan hade vart vakna ett tag. sen började vi förbereda oss för utgång. vi hade planerat att gå till grabbarna grus beach club denna gång, så klockan 2 beger vi oss från hotellet. där dansade vi gärnet och vi blev än en gång omtyckta för vår americanodans! roligt! vi gick därifrån 5.

måndag:
den gången tänkte vi att vi skulle sova lite längre men fortfarande inte sova bort hela dagen så vi satte klockan en timme senare än vanligt, nämligen 11. vi var alltid först upp kändes det som. det var ingen ute på någon balkong när vi vaknade. hm, undrar varför? hehe. den dagen stod shopping och pool på dagsschemat. vi började med poolen så vi inte skulle stekas sönder när vi gick i affärerna. när vi hade duschat, då klockan var runt 6, gick vi runt lite på stan. roligt att varannan människa där pratar svenska eller är från sverige. och menyerna på restaurangerna fanns alltid på svenska. på kvällen hade vi bestämt oss för att ta trerätters middag! jag tog vitlöksbröd till förrätt, entricote till varmrätt, och någon sorts glass till efterrätt. entricoten var tyvärr bränd, TROTS att jag valde medium (!). hur är den då när den är well done? den smakade inget annat än bränd. inte mitt bästa köp om man säger så. men jag blev mätt ändå. vi gick runt lite på stan efter det oxå. sen när vi kom till hotellet skulle vi packa och lite så. vi var asflummiga och skrattade åt allt som rörde sig. vadå trötta? sara gick till slut och la sig, medans vi andra var kvar uppe. undrar om hon kunde somna så som vi lät? tror vi la oss runt 2 någon gång.

tisdag:
klockan ringde halv 8. bussen från hotellet skulle gå tjugo i 10. skönt att vi hade packat kvällen innan om man säger så. vi dubbelkollade typ 10 gånger att vi inte hade glömt något. jag och ronja knallade ner till supermarket och köpte lite att ha på planet för våra sista mynt. sen kom bussen, som förstås var en kvart försenad, och hämtade oss. vi checkade in vårt bagage, och gick sen mot vår gate. vingmänniskan hade sagt att detta var en av världens största flygplatser, och att det kunde ta en halvtimme att komma från den ena änden till den andra, så vi gick direkt, och påvägen stannade vi på mcdonalds och åt .. frukost ? klockan var halv 11. planet skulle gå kvart över 12. vi satte oss på planet och jag var tyvärr inte tillräckligt trött för att sova hela resan, jag sov max en timme. istället läste jag slutet på ronjas bok. jag hade inte läst början, utan jag började på kapitel 17. det var då det var som intressantast! hehe knäpp jag vet. sen landade vi, hämtade ut vårt bagage och blev hämtade av min käre far!

END OF STORY!

det blev ett långt inlägg.. jag skrev ju iolfs för en hel vecka, but still..

OCH NU BILDREGN!






























END OF STORY! LOOOOOOOOOOVE!


let's leave out the rest.

nu är det snart dags! planet går om cirkus 9 timmar, och bilen mot arlanda börjar rulla kvart i 3. jag undrar om jag ens ska gå och lägga mig. har ställt klockan på kvart i 2 ifall jag skulle råka somna. idag på dagen var jag med robin, vilket var assorgligt eftersom han inte kommer vara hemma på typ ett år. åkte hem runt 5 och började packa. efter det har jag städat badrummet, rakat benen och ätit. det blev lite stressigt, men jag överlevde ju. tur!

GAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAH! GLAAAAAAAAAAAAD


cause i'm doing things that i normally won't do.

imorgon ska jag vara med robin. det är sista gången på ett bra tag, för sen flyttar han till blekinge. kul. svar nej. men jag och rebecka ska åka och hälsa på honom har vi bestämt! men vi fick just veta att tågbiljett kostar 1000 kronor, så vi tar nog bilen..

idag har vi handlat lite till veckan som kommer. lite saker som vi ska ha med oss och lite så.

igår klippte jag gräsmattan och blev sönderbiten av mygg. och så fort man smällde en mygga fick man en fin blodfläck på benet. när jag kom in satt en mygga på väggen, och jag tänkte att jag skulle vara lite smart att inte smälla rätt på, så det blir en fin svart fläck mitt på den vita väggen, så jag slog istället ihop händerna så den kom i handflatorna på mig. men det gick inte riktigt som beräknat. det sprutade blod rakt på väggen, och blev trots allt en röd blodfläck mitt på väggen. inte jättenöjd med min insats men.. sånt får man väl ta antar jag. jag fick ju ingen svart fläck ialf, vilket var min fasa från början. man får tänka positivt!



OM EN DAG ÅKER VI TJEJER! FAN VA KUL VI SKA HA!


i won't sit and wait for you.

igår var det fest på landet med mycket trevligt folk! och idag säger alla grattis på födelsedagen till marcus jansson tycker jag! och ikväll blir det tydligen en lugn kväll.. får väl packa eller något annat roligt!


i'm tired.

det känns plötsligt som jag fick väldigt mycket att göra innan vi drar till mallis.. och jag har inte ens börjat fundera på att packa. det enda jag har gjort är att skrivit en packlista (ambitiöst, jagvet), som jag sen glömde hos rebecka, så man kan nästan inte ens räkna med den? måste ta tag i det där i helgen!

var nyss och såg inception. bra film. lite förvirrande dock. och imorgon ska jag till hälsostudion och färga bryn och fransar. och sen på kvällen blir det partaaaaaaaaaaay! nu är jag astrött. höll på att somna på bion. då är det illa! godnatt!♥


so happy i could die.

jobbar nu. det är kallt här! och jag tycker att det är roligt att gå upp klockan 6 för att man börjar halv 8. svar nej. men det är ju bara en gång i veckan. på torsdag ska jag tydligen på bio. och på fredag ska vi fira marcus. och i helgen känner jag för att göra något askul! och nästa tisdag ÅKER VIIIIIIIII!!!! och vetni?! dom har asgoda godisar här! laaaaaaktits! MUMS!♥

nu ska jag ta en fjärde kopp kaffe!


i need your hand to steady me.

jag är glad. jag vet inte riktigt varför, men det gör inget :)

i lördags var det fest, kom hem 3, och på söndagen skulle jag upp 5 på morgonen!!!! för att spela en jävla golftävling när jag inte ens kan spela längre... jag kom sist. oväntat.. 36 jävla hål spelade jag, lite halvt bakis, aptrött. men det skyller jag inte på. jag kan helt enkelt inte spela längre. det kanske kan gå om jag opererar bort hjärnan. den förstör det mesta..

nu drar jag till robin med rebecka! PUSS!♥


hold my hand, don't let me fall.

jag sitter i rebeckas säng nu och vi ska snart sova. min mage har dock kurrat hela kvällen så först ska jag nog ta mig en macka. och rebecka är the one and only!! yes. jag är trött.

i've gotta see your face some more.

jag försöker hantera oron som sprider runt omkring mig, samtidigt som jag försöker njuta av glädjen som fyller mig med hopp om framtiden. det är så mycket lättare att fokusera på det som jag så länge har fokuserat på; elände, motgångar och misslyckande. jag vill istället fokusera på glädje, medgångar och välgjorda uppgifter. att vara djupt begraven i mörka tankar samtidigt som mina fötter studsar på små rosa moln är en svår kombination att förklara. det är svårt att sätta ord på det man känner när varannan tanke är mörk och varannan tanke är fin.



over six billion souls, but sometimes all i need is one. you.