Habahaba

Nu har jag vart och gett blod. Jag fick en nalle som tack. Undrar vem jag ska ge den till? Sen drack jag kaffe och åt skorpor, så att jag inte skulle svimma. Sen tog jag en promenad hem. Jag gillar att solen skiner ute, men det kan faktiskt få vara lite varmare, och sluta blåsa så himla mycket. Nu ska jag kolla hur stort ordförråd jag har, det är nog inte allt för massivt... Jag dricker hur mycket vatten som helst, så jag är kissnödig jämt! pussis


Show me

Imorgon ska jag ge blod. Det känns bra att jag gillar det bättre än tandläkaren. Och ikväll spöade guif drott i handboll, asbra! Jag längtar till helgen.

Strongest suit

Har suttit i bilen halva dagen, skitkul. Hade det inte funnits musik hade jag dött. Det enda som var bra med denna dag var att guif slog lugi i handboll. Positiv som vanligt, wihu! Jag äger.

Jag längtar till imorgon när jag får träffa mina tjejer!



We belong to the light

Nu har vi vart och sagt farväl till mormor en sista gång. Sen for vi till Lärjedalens GK för minnesstund och smörgåstårta. Det är konstigt, hela dagen har jag längtat efter den där smörgåstårtan. Och jag gillar inte ens smörgåstårta? Men den var ialf asgod! Nu är vi hemma hos Lennart och äter lite gott, och snart ska vi börja med maten. Pussis


Tech

Fan va skön helgen har vart! Sinnesskönt! Yezzzzz

Whatsername

Alltså, det finns inte ord för hur mycket jag längtar till sommarN! Bara ge mig den, vafan! Har vart på en underbar modevisning ikväll! Asfina kläder och bilar! Shit, ville ha allt. Alla bilar, alla kläder. Och alla modeller var så snygga! Herregyyyyd. Nu somnar jag.

It's the hard-knock life

Idag är jag lediggggg! Hur skönt? Alottttt. Ikväll blir det handboll. Go go go!

run forrest run

Nu tycker jag den här dagen kan få gå jävligt fort så att det kan bli onsdag! Och sen tycker jag att tiden kan få stå still ett tag så att jag hinner med att göra det jag vill, och hinner komma på vad jag vill. Är det att begära för mycket? Fan va jobbigt. Shiiet.


gullig bild


playing with fire

Oj, jag har visst inte skrivit på över en vecka... Om man fick välja en dag att radera ur sitt liv som redan har vart så skulle jag lugnt välja att ta bort lördagen i helgen som gick. Fyfan. På onsdag ska jag på handboll och på torsdag ska jag på modevisning. Det här blir nog en bra vecka. Och jag tycker ju att det är roligt när pappa talar om när han ska åka utomlands. Nej, för nu är han tydligen i Italien utan att jag hade någon aning om att han skulle dit överhuvudtaget. Kul när man kommer hem och frågar mamma: "Var är pappa?" "Han är i Italien", svarar hon då liksom. Say what?! Nog för att han kommer hem imorgon igen, men ändåååååhhh? Och han påstår att han aldrig får veta något...


Nu får snön gärna dra! Den får gärna ta det personligt!

bloooow

Den här helgen var omtyckt. Men det sög att guif förlorade.

i was born to survive

Igår var det handboll! Och självklart vann det bästa laget, så re ska va! Nu säger vi godnatt

Den 25 mars ska jag på begravning. I'm not looking forward to it. Puss mormor♥



Dreams

Har vart och tränat med Ronja idag. Nu är jag aptrött. Jag känner mig osäker på ganska mycket just nu, jobbigt. Men imorgon är det handboll!1 Hur.jävla.bra.somhelst.

Enligt tanten i receptionen på folktandvården har jag tandvärk pga att jag gnisslar tänder i sömnen. Jag ska tänka på att inte bita så hårt, och att det ska vara luft mellan tänderna uppe och nere när jag inte tuggar. Detta kunde hon tänka sig över telefonen. Jag ska ringa upp om det inte går över. Hoppas det går över. Jag hatar tandläkare.

Pallar inte med någon bild idag

P.S. Fyfan för att vara ensambarn. Vem ska vara på min sida?