somebody to love

Okej, har så himla ont i ryggen och vaderna för tillfället, lite smått oskönt kan jag ju bara meddela. Kan knappt böja mig framåt. Känns bra inför å-varvet på lördag...

Har för övrigt haft en ganska värdelös dag idag, men det känns inte lika misslyckat som det brukar göra. Var en sväng på klubben och köpte biljett till 60-årskalaset. Åkte sen hem och solade, för att sen åka och träna. Det gick inte det minsta bra, började må illa på uppvärmningen och sen ville det inte släppa, så kunde inte ens ta ut mig så mycket som jag ville. Sög ju med tanke på att det var sista gången där, och att jag inte har tränat på en vecka pga Skåne.

Jag har många tankar i mitt huvud just nu, får se hur lätt det blir att somna ikväll. Och jag älskar att jag har världens bästa vänner!


to the top of the world

Det blev en spontan trip ner till Helsingborg, skulle jag nog vilja säga, för att gå caddie åt Elin på Nordea Tour. Det låter ju asproffsigt, i mina öron! 51 mil sådär bara. Hade till och med sån där caddie-väst med Elins namn på, mitt oxå iofs, men det var menat åt Elin. Tourigt! Fick reda på resan i tisdags eftermiddag, och cirka 15 timmar senare var vi iväg. Det blev en tidig onsdagsmorgon, och bilen började rulla runt kvart i 7, för att egentligen komma hem imorgon, men planerna ändrades tyvärr, så det blev hemfärd efter tävlingen idag istället. Jag hade mycket trevligt, och jag har skrattat en hel del, och det är ju bara roligt! Dessvärre missade jag en fest som hade vart så värt att gå på, men jag har lärt mig att man kan inte få allt. Nu är jag sådär skapligt trött efter att ha gått upp 6 imorse, caddat runt i 18 hål, och sen suttit i bilen i 6 timmar. Och väskan lär ju tyvärr inte bli uppackad på typ en vecka. Det känns som om jag har asmycket att göra nu, men är inte ens säker på vad. Vem får inte ångest av det liksom? Godnatt


i'v never felt so at home

Vaknade imorse av att katten stångade mig i huvudet och sen la sig på mig. Härligt... Drog sen ner till klubben och gick en golfrunda alldeles för mig själv. Det var skönt faktiskt. Sen var det dags för träning träning. Vi gjorde en lite annorlunda träning idag, som skulle hjälpa alla som har ont någonstans att bli av med det. Och med tanke på att typ alla har ont överallt så var det nog en bra grej. Det var enmassa övningar som vi inte har gjort tidigare. Det måste nog ha sett kul ut för dom som gick förbi. Till exempel så var vi i full gång med att springa baklänges när min vän Sara kom förbispringandes. Det skulle tydligen vara bra för någonting. Hon undrade nog vad fan vi höll på med? Efter träningen var det spelträning i golf, men när jag kom till klubben mådde jag så jävla illa så jag sket i det.

Imorgon ska jag tydligen klippa gräset, vilket gör att jag måste ställa klockan på typ halv 9, för att hinna med allt jag vill göra. Tänkte träna lite golf, och sen blir det golfträning på kvällen. Det blir med andra ord en tidig kväll ikväll.

Oj, glömde nästan att nämna att världens bäst tjej fyller 20 idag, nämligen min bästa vännnnnn!


Här är vi sådär lagom fula, jag kan inte ens sätta ord på vad vi ser ut som, men snygga är vi då inte!

i believe in karma

Shit pommes, vilken dag. Åkte till klubben för att jobba runt kvart i 8 imorse. När jag slutade runt 14 så tänkte jag ta mig ut och träna en stund, men dom planerna ändrades ju drastiskt, och innan jag vet ordet av det är jag tävlingsledare för juniorserien. Efter att ha vart på klubben i 13 timmar sammanlagt fick jag äntligen åka hem, och jag orkar inte ens nämna ett av alla problem som uppstod under hela dagen, men dom var inte få. Sådär lagom trött är man ju nu om man säger så.


det här är värt att dö för

Gick upp och ner för vilstabacken igår på träning. Herregud, det kunde ha blivit min död. Om inte, så skulle ju ändå jorden gå under idag, men jag överlevde uppenbarligen det oxå. Det är helt enkelt meningen att jag ska leva. Gårkvällen på Grappa var supermysig, med hur god mat som helst. Imorse åkte jag ner till golfklubben och tränade lite, samt gick nio hål, och kom inte hem förns runt 6. Har huset för mig själv oxå, när päronen drog ut till landet. Jag är skapligt trött nu så ska väl sova snart. Känns ganska tråkigt en lördagkväll, men jobbar man imorgon så gör man.


jag kan inte skilja på om jag vill vinna dig

Fixar mig för att snart fara ner till golfklubben för att kanske träna lite golf. Körde hårdträning igår kväll oxå, löpning, och min träningsvärk blev nog inte gladare av det. Plus att jag ska iväg och träna i eftermiddag igen. Och sen ikväll blir det mysmiddag på Grappa med Åsis och Almis!♥

I don't know what I'm feeling


jag måste rota i väskan efter mod

Nu har jag vart hos kära herr Tandläkare. Det gick faktiskt bra, och jag behöver inte komma tillbaks, toknöjd. Nu sitter jag hemma och väntar på herr Sotare som ska komma mellan ett och tre. Ikväll blir det träning igen. Jag vet inte riktigt hur jag ska klara det med tanke på den lilla träningsvärken jag har efter igår. Nu blev jag hungrig, igen.


you're heart will melt ice one day

Idag har jag kört tre olika träningspass! På en dag! Sinnes, och nu är jag hungrig hela tiden och vill bara äta. Trött är jag oxå, ska nog sova alldeles strax. Hoppas jag kan sova, och inte att det blir som dom två senaste nätterna då jag bara har vridit och vänt mig tills klockan är alldeles för mycket. Har för mycket i huvudet, mest bra saker tack och lov.


för jag kan göra det som ingen gjort

Oj, har visst inte skrivit på ett tag. Har inte orkat helt enkelt. Jag är ganska glad nu för tiden, samtidigt som den lilla lilla ångesten ligger och gnager i magen. Det är tur att det finns så många människor runt omkring mig som har förmågan att göra mig så himla glad.

Efter många månaders om och men, tog jag äntligen lite mod till mig och ringde tandläkaren. Var där idag och hade mycket riktigt ett hål, så fixade till det direkt. Gulliga sprutor fick jag oxå, så jag såg ut som ett mongo resten av eftermiddagen. Det var inte allt för skönt, och enligt mig tog det alldeles för lång tid, och inte fick jag ett klistermärke, eller bokmärke, eller vad fan barn får nu för tiden, för att jag var så himla duktig efteråt heller, elakt.


you're asking me about the weather?

Kom just hem från träningen. Så skönt att kunna vara med och träna igen, har inte kunnat vara med på typ en vecka. Nu är jag ashungrig, så nu väntar jag på att mamma ska komma hem från Ica med kycklingklubbor. Sen blir det en lugn kväll, nu säger jag tjena duschen!


Glöm bort mig, jag har stormat kring i livet, och sårat många människor omkring mig.

jag är namnet du har på armen

Har vart och slagit lite på rangen, och ska snart ner igen för golfträning. Imorgon ska jag tydligen jobba, härligt! Och jag älskarrrrr vädret. För en vecka sen var det fan nollgradigt? Det går fort i Texas!

Imorgon är det konsert, gah!


rock n roll jesus

Då var den helgen över. Den började med att jag, Åsa och våra mammor i lördags morse klockan 8 satte oss i bilen påväg till Göteborg, hur laddade som helst inför SM-finalen i handboll mellan Guif och Sävehof. Stämningen var hur skön som helst, och på vägen ner såg vi asmånga rödklädda guif-supporters i flera bilar och bussar. När vi väl var framme checkade vi in på hotellet, tog ett glas vin, för att sen ta oss ner till stan och restaurang gamle port för en bit mat. Efter klockan 15 var den inte en enda människa som inte hade en röd tröja på sig där inne, på pubarna omkring, och på gatan utanför. Efter lunchen gick mammorna och shoppade och jag och Åsa stannade kvar för att ta ett par öl och smälta in i den ashärliga stämningen och all glädje. Runt halv 6 började tusentals rödklädda guifare gå i parad mot Scandinavium och ropade hejarramsor och bara älskade Eskilstuna. Våra platser på läktaren kunde inte vart bättre. Vi stod mitt bland alla röda supportrar, som täckte mer än hälften av läktarplatserna, och hejade på guif allt vad vi kunde och så långt rösten räckte. Tyvärr gick inte matchen riktigt som vi ville, vilket gjorde oss en aning depp. Men runt 10 begav vi oss ändå till gamle port där den stora festen hade varit om det hade gått hela vägen. Runt midnatt drog festen trots allt igång, trots den stora förlusten. Jag hade ialf en hur bra helg som helst, och det var ett äventyr att bara åka ner och se och uppleva allt, sinnes. Det kändes som om man kände halva Göteborg.

"Fattar inte hur vissa kan tycka att det är pinsamt att vara Guif-supporter efter gårdagen!!!! Det var en magisk dag med alla rödklädda som samlades innan på Gamle Port o som tillsammans gick till Scandinavium! Trafiken stannade när hela röda havet tog över gatorna! O det går ju inte att bara heja på Guif i medgång, det gäller även motgång. Om media lämnar killarna mer i fred nästa gång så är sm-guldet vårt 2012!" - Åsa Zetterling

Kunde inte ha uttryckt det bättre själv!


Haha, sjuk bild?

lotssss

Idag känns det som om jag har massor att göra. Det gäller bara att få orken. Ska träna klockan 3, och sen vill jag åka en sväng till tunis, och så måste jag städa och packa inför helgen. Nu fixar jag till mig en aning, och sen går jag ner till Rebecka för att hämta mitt smink som har vart där en vecka. Fattar inte hur jag har klarat mig?


för evigt underbart

Jobbade en stund idag oxå. Åkte en sväng till kanotcenter och fixade siffror på den fina röda tröjan jag införskaffade mig förra veckan, aaaasfint! Sen drog jag till golfklubben en stund och tränade lite, i hopp om att det skulle få mig på bättre humör. Dock fick det motsatt effekt, då slagen gick allt förutom bra. När jag väl kommit fram till att det nog inte blir så mycket bättre just idag, gick jag in i klubbhuset och väntade på att tiden skulle gå, så jag kunde åka och träna. Jag vet att jag tjatar om det, men måste bara säga det igen, den här träningen är fan den bästa jag har vart med om! Och jag längtar liksom tills nästa gång den är så fort vi går ut från lokalen, helt sinnes! Det är roligt, man skrattar mycket, och massor med trevligt folk. Det känns skitbra. Imorgon ska jag nog dra en sväng till golfklubben igen, och hoppas att det går bättre då. Klockan 3 är det träning igen, happyface! Sen ska jag packa lite smått för lördagen, och ladda som tusan!!!!!! Fyfasen va kul det kommer bli. Ge mig lördag nu taaaaack!

Nu har jag btw skaffat mig spotify premium. Musik endast 10 timmar i månaden? Aldrig!


i can't take no more

Ska snart sticka iväg till jobbet. Sen lite senare ska jag träna, och sen blir det genrep med kören. Shit, fattar inte att det är en vecka till den stora konserten. Det kommer bli fiaskoooooo. Tyvärr. Men vi får se till att det blir ett bra fiasko?