the best way to predict the future is to create it

Sista januari, kan tiden gå långsammare tack! Sitter och käkar frulle bestående av havregrynsgröt, ostmacka och kaffe. Fin start på dagen om ni frågar mig. Nu ska jag ta fram min kulturella sida och sätta mig och läsa en stund tills jag kommer på något roligare att göra med mitt ofantligt händelserika och spännande liv. Peace!

30 januari

Kom precis ut ur duschen efter min dryga 5 kilometersrunda i vilsta. Vill bara påpeka att det är typ 13 minusgrader ute och att jag är asduktig som ens kan vistas ute överhuvudtaget. Nu funtar jag starkt på att dra en sväng till farmor och farfar och hälsa på. Har inte gjort det på så länge. Så får det bli.

helgen

Det har vart en bra helg som involverade tre partyn. I fredags drog jag och Rebecka på förfest med människor jag inte hade sett på väldigt väldigt länge, gamla klasskamrater bland annat. Det var askul att träffa alla igen. Tanken från början var att alla senare skulle dra till Brasse men istället fetdissade vi den idén och stannade på festen lite längre för att senare runt 12 dra oss ner mot stan och fortsätta kvällen där. Dagen efter hade jag ungefär lust att sova hela dagen men det är svårt att göra när man ska hinna med två födelsedagskalas under dagen. Åkte till Almas 9årskalas runt halv sex och firade en stund, och sen åkte jag och hämtade Melanie och lite senare drog vi till Faas 20årsfest. Jag måste tillägga att jag var nykter hela kvällen och körde bil. Sov 12 timmar inatt, underbart.

Nu ska jag dra mig ner till Rebecka för att mysa med lite söndagsfika. Imorgon är det återigen träning.

en bra dag, tack

Igår fick bli en myskväll med Melanie. Orkade inte med så mycket annat. Nu ska jag fixa mig för att snart åka ner till Hälso där man tydligen blir bjuden på lunch och godsaker. Och vem kan tacka nej till ett sånt fint erbjudande, som till och med framförallt innehåller mat? Ingen antagligen. Sen ikväll blir det feeeeeezzt.

Ni kan förresten sluta kalla mig arbetslös, börjar jobba den 13 februari. Lyckan på dennnn.

i think i'm 'bout to explode

Igår kväll blev det en mysig liten kvällsfika hos Rebecka. Sen när jag skulle sova tyckte jag att det skulle vara underbart skönt att inte ha ett piss att göra idag. Men så fort jag vaknade imorse kände jag att denna dagen kommer vara den segaste i livet. Jag saknar träningen. Bra att göra det på sin första vilodag sen i söndags. Jag saknar känslan. Man blir så lycklig.

Tydligen har det börjat klia i mina ögon som fan när jag är hemma, och nyser gör jag oxå hej vilt. Allergisk mot katter?!! Fuck.




woop

Började dagen med träning och sen var jag på arbetsintervju, woop woop! Till middag köpte vi hem spicy hot och åt framför teven som visade den otroligt meningslösa handbollsmatchen. Nu har jag legat i soffan och nickat till några gånger och jag var nära att seriöst gå och lägga mig klockan sju. Jag är ialf lycklig över att jag inte behöver gå upp aptidigt imorgon då jag tar mig en vilodag från träningen. Nu tänker jag mysa till det med en kopp te medan pappa tydligen har fått för sig att spela Kent aå högt att hela huset skakar. Mysigt!

jag kör

Jag började dagen med att sticka ut och träna. Det blev fem varv upp och ner för en snötäckt vilstabacke. Varsågoda att testa, det är ingen dans på rosor precis... Nu kollar vi handbollen på vår nya fina teve. Imorgon ska jag upp tidigt för att träna igen. Hör ni hur duktig jag ärrrrr! Plus att jag från och med idag inte äter godis. Sjukaste jag hört.

i was not born with enough middle fingers

Det blev en mycket lyckad lördagskväll om jag får säga min åsikt. Vi körde en liten girl's night out och tjejerna bestod av mig, Rebecka, Ronja, Sara och Simone. Det började med förpärla hos Ronja med mat, spel och sånt roligt. Sen framåt elva drog vi oss ner mot Brasseriet för att fortsätta. Vid tresnåret drog jag och Ronja oss hem och runt 4 däckade vi båda två. Jag vaknade halv 11 och hade lite ondare i huvudet än jag hade planerat... Till frukost åt vi upp resterna från gårkvällens middag. Sen åkte jag hem och la mig i soffan. Skön dag.

Imorgon blir det träning igen. Och eftersom jag sket i träningen idag så får det bli två pass imorgon, ett på morgonen och ett på kvällen. Jag kan knappt vänta på den underbara känslan som då sprider sig i kroppen och glädjen man känner. Känslan jag har nu är inte ens i närheten, och den får gärna dra åt helvete innan jag skriker.

mmmm

Vaknade för ett par timmar sen. Mamma och pappa är ute och köper något som jag misstänker är en teve hihi. Det återstår att se. Ikväll blir det lite party med tjejerna och Brasse. Och för att få dagen att gå ska jag umgås lite med min fina Ronja. Peace.

hej fredag

Underbara fredag! Började denna dagen med skön träning för att sen skynda mig hem och duscha och sen dra hem till Elin för att säga hej för första gången på ett halvår och luncha. Trevligt trevligt trevligt. Jag vet inte vad som händer ikväll. Det enda som är planerat är att jag ska agera chaufför åt en viss liten Åsa eftersom jag ungefär är världens snällaste. Faktum är att det är det minsta jag kan göra efter allt den kvinnan har gjort för mig, så det ser jag fram emot. Nu är det dags för mig att hjälpa till i köket. Jag ska göra salladen med kärlek.

Ni får förresten ursäkta att bloggen har blivit ganska bildlös på sistone. Mina fotograferande dagar tog slut dagen jag lämnade LA. Jag kanske kommer igen en vacker dag.

bra torsdag

Kom hem från Åsis för ett tag sen efter ett par mysiga timmar av umgåsande. Ikväll ska vi iväg till farmor, farfar och faster för att kolla handbollen, käka pizza och säga hejdå till faster som åker hem till Santa Barbara imorgon. Jag skulle ljuga om jag sa att jag inte har lust att hänka...

Träningsvärken jag har i benen är ju vulgär. Men imorgon tar jag nya tag och kör igen. Jag älskar detta. Sen blir det träning söndag, måndag, tisdag, onsdag. Ja, det är så schemat ser ut för den veckan. Jag kommer ju vara skapligt mör i kroppen på onsdagskvällen... Men sen har jag ju fyra dagar ledigt och kroppen får en chans att andas.

glädje

Nytränad, duschad och snygg! Tokskönt är ordet. Och nu har jag precis sålt ett par skor till Åsa som av en händelse var för stora för mig, catchinggg! Tur att jag har samma sko i en mindre storlek hehe. Hon blev ju inte kortare precis, med tanke på att hon är typ tre meter från start plus nu denna lilla klack som inte är så liten. Zniggt zniggt zniggt! Nu ska snart jag och bilen ut på några ärenden. Eftersom jag sprider familjens alla mobilladdare hej vilt omkring mig så är det dags för mig att samla in dom...

biceps don't grow on trees

Har precis kommit hem från en skön träningstur i Vilsta. Jag har inte tränat på typ 40 år känns det som så nu känns det underbart. Dock var det halt som snor på backen men trots det sitter jag här utan några som helst brutna ben så det verkade inte ha någon vidare effekt på mig. Det mest troliga är dock att jag omedvetet spände benen och rumpan en hel del, av rädslan att ramla, att jag kommer ha skaplig träningsvärk imorgon. Men det problemet tar vi när det kommer. Nu ska jag göra en god frulle med ägg och sånt proffsigt och sen ska jag hoppa in i duschen. Peace.




without you god knows what i'd do

Jag och mamma håller just nu på att städa bort julen, ett par dagar sent kan man tycka. Det är skönt att bli av med skiten. Nu ska jag laga mat och ikväll ska jag träffa Rebecka.





i really need to expect less from people

Det planerades en utgång idag som tyvärr ställdes in. Istället spenderade jag kvällen själv framför teven medan mamma, pappa och faster var på släktkalas där jag inte kände en kotte. Det var inte den allra roligaste kvällen i mitt liv kan jag medge men jag fick känslan av att jag mer skulle uppskatta teven som sällskap än att sitta och prata med en massa random tanter som sitter och berättar om hur världen såg ut när dom var unga. Det är förstås inte allt dom pratar om, men ni fattar principen.

Nu är det dags att sova för sömnen jag fick inatt var inte den bästa.