jag får liksom ingen ordning

Om jag bara kunde sluta drömma enmassa skit så kanske jag någon gång för en gångs skull kan få en hel jävla natts sömn. Drömfångare funkar inte btw.

Igår kände jag mig frånvarande nästintill hela dagen. Började ialf dagen med att luncha med Robin som jag inte har sett på 5 månader. Mycket trevligt var det. Sen drog jag vidare till Leias tvåårskalas. Inte så mycket mer att säga om det.

Idag är en sån dag då jag bara vill dra täcket över huvudet och aldrig lämna sängen. Dock är det en halvbra dag att göra detta på med tanke på att det är nyårsafton. En liten liten pluttdag kvar av 2011. Ska träffa alla fina senare. Förhoppningsvis får det mig på bättre humör. Hej 2012. Bäst för dig att du blir ett bra år.


Rememberrrrrr.

vill inte tänka framåt men är livrädd att fastna här

Klockan är fyra på morgonen och jag kan inte sova. Och det trots sömnhjälp i form av piller. Orkar inteeee. Var och kollade in guif igår. Skön vinst, grappppar! Synd bara att jag inte kände mig helt på topp.

Fick ett nytt bankkort igår så nu är jag back on track så jag beställde genast en klänning och ett par skor från Nelly. Nöjd nöjd nöjd. I eftermiddag ska jag på tvåårskalas och innan dess har jag ingen aning. Slå in paket antar jag. Bra plan jag har för dagen.

JAG VILL SOVAAAAAAAAAA. Skjut mig.

no one should ever feel the way that i feel now

Igår hade jag ganska fullt upp hela dagen. Vaknade fyra på morgonen efter att ha fått tre timmars sömn. Underbart. Runt tio åkte jag och hälsade på farbror doktorn. Halvkul möte... Runt lunch drog jag och klippte mig och senare på eftermiddagen åkte jag och nyårshandlade med Rebecka och Ronja. Jag gick och la mig nio och vaknade 12 timmar senare. Lyckan på den! Förhoppningsvis blir jag inte dödstrött halv 5 i eftermiddag denna dag oxå.

Ikväll ska jag gå på min första handbollsmatch på över ett halvår. Topp topp topp. Just nu kollar jag enmassa klänningar på nätet. Sånt är aldrig bra för plånboken...

ni håller mig vid liv

Att alltid vakna tre timmar efter det att man har somnat är inget jag uppskattar allt för mycket. Och sen att bli dödstrött runt lunch med vetskapen att man verkligen inte får somna är inte heller den skönaste känslan i världen. Mitt jävla jetlag får gärna dra åt helvete. Det känns ju iofs ganska bra att en liten del av LA fortfarande är med mig med tanke på att jag lever i deras tid.

I söndags blev det party, jag hade hur kul som helst. Och jag fick äntligen träffa mina underbara roomies igen som jag längtar ihjäl mig efter. Helt klart höjdpunkten för kvällen. Vi drog till Brasse. LA slår det stället med hästlängder, sorgligt men sant. Jag mådde halvbra dagen efter kan jag lova, men det var det värt.

Igår hade jag en mysig kväll med Ronja, Marcus och Rebecka. Dock tog mitt jetlag över för en stund då jag bokstavligen knappt kunde hålla ögonen öppna och höll på att somna på köksgolvet. Klockan var då åtta men för mig kändes det som om hon var mitt på natten. Dom kämpade för att hålla mig vaken. Dom lyckades som tur var. Till slut kom jag in i andra andningen så att säga och kunde äntligen njuta av kvällen. Idag ska jag fixa mina fransar och bryn på Hälsostudion och sen ska jag attackera mellandagsrean!


Rebecka och Marcus kan roa sig.

jetlagged

Klockan är 7 på morgonen och jag har vart vaken i drygt två timmar, är pigg som en mört. Man kan inte annat än att älska jetlag... Eller? Tur att man kan roa sig med att äta skinkmackor.

Igår var det julafton vilket var supermysigt. Vi doppade i grytan, kollade på Kalle Anka och allt sånt som man alltid gör. Dessvärre höll jag på att somna vid matbordet men med lite kaffe så löste sig allt.

Ikväll blir det party party med fina människor, underbart!

jul jul jul

Är nu hemma efter att ha spenderat dom senaste fem månaderna i LA. Känns helt overkligt. Flygresan gick bra förutom att vi trodde att vi skulle dö några gånger men det gick ju som sagt bra tillslut. Resan kändes mycket kortare än den egentligen var, med tanke på att vi hade ställt in oss på att sitta instängda i ett flygplan i 40 år ungefär. Det kan inte vara bra för psyket... Sen dog jag även när jag skulle säga hejdå till mina fina roomies som inte är mina roomies längre. Jag får ont i magen av att tänka på det.

Jag kan inte ens fatta att det är julafton idag med tanke på att jag inte fått någon som helst förberedelse inför julen. Nu sitter jag hemma och har precis slagit in dom sista julklapparna och fyllt på högen under granen ytterligare. Jag har ätit gudomlig julskinka och tomtegröt till frukost. Väldigt efterlängtat ska jag be om att få tala om. Snart blir det Kalle Anka för hela slanten!

Igår fick jag finbesök av Rebecka, Ronja och Marcus. Det var mysigt att träffa mina bästa efter så lång tid. Det sjuka var att det kändes ungefär som om jag endast hade vart borta i tre dagar...




bye bye hollywood hills

Känslan jag har i kroppen just nu är inte den roligaste. Det är ett slags illamående, känner mig spyfärdig. Ont i magen och panikslagen. Jag saknar alla där hemma samtidigt som det skär i hjärtat av att veta att detta är min sista natt i LA. Inte visste jag att man kunde bli kär i en stad...


nothing lasts forever

Gårkvällen blev vår sista utekväll. Men vi avslutade riktigt fint om jag får säga det själv. Vi blev upphämtade av vår promoter som sen körde oss till Greystone där paparazzis stod utanför och EC TWINS körde järnet. Underbart är ordet.

Nu är det mesta nerpackat och just nu springer vi alla runt som idioter och hetsar och städar. Resväskan väger exakt 23 kg, och får inte väga ett gram mer. Handbagaget väger 12 och får väga 8. SCORE! Nu är det dags att hoppa in i duschen så man är lite fräsch till imorgon. Sen blir det en sista måltid i lägenheten.

En natt kvar i Los Angeles. Sjukaste jag hört.

jag önskar jag var där nu

Har precis kommit ur duschen och vi ska snart iväg på lite ärenden, till Venice till exempel. Nu börjar resfebern arta sig och helt plötsligt känns det som om man fick alldeles för mycket att göra för att hinna på två ynka dagar. Och flygresan sen. Fyfan...

don't cry, just say fuck you and smile

Igår drog vi en sväng till Hollywood för att fortsätta julklappshandlingen. Väl hemma igen korkade vi upp vinet, satte på musik och började packa med gråten i halsen. Det var nog ungefär det sorgligaste jag har vart med om. Idag är jag världens tröttaste och det enda jag har lust med är att ligga i sängen resten av dagen. Men trots det så måste vi tillbaks till skolan en sista gång och fixa med det sista, checka ut bland annat.

Jag kan inte fatta att vi åker hem nästintill för gott på torsdag. Fem månader. Gosh... Det är julafton på lördag och jag lyssnar just nu på julmusik för att förbereda mig lite. Om tolv dagar är det 2012.

Fem månader i en resväska.

barfota fötter genom hela stan

Gårkvällen var nog den sjukaste kvällen i mitt liv, bokstavligt talat. Det säger jag iofs ungefär efter alla utgångar, men jag lovar att denna toppar listan. Det blev en tur till Supper club och där spårade allt. Efteråt stack vi och käkade nattkäk på Norm's och sen tog vi av oss klackarna och gick hem. Nu är min mun lika torr som en öken och vi har inget vatten hemma. Skjut mig.

Igår handlade jag ialf zuperznigga julklappar till folk. Är inte riktigt klar än dock. Ska eventuellt in till Hollywood och handla lite mer imorgon.


!!!!!

Nu drar jag och Jenny ut på julshopping. Hörs!

lyckkkkka

Nu kom jag precis hem efter att ha gjort min sista final så nu har jag officiellt jullov. Lyckan på dennnn! Och jag är just nu ungefääääär världens lyckligaste människa. Imorgon är det jag och plånboken som drar ut på julklappsshopping. Godnatt världen.

EEEEEEEEEN VECKA.

don't dream it's over

Underbart att jag mår åt helvete när jag har en final imorgon och en uppsats att skriva. Aldrig tur! Ont i huvudet, mår illa som satan i stående position och ögonen rinner non stop. Mina roomies håller sig på avstånd...

I helgen har vi mycket att fixa med lägenheten och så. Och jag måste julklappshandla. Det är nästan så man skulle packa ner allt i resväskan, väga allt och sen se hur många kilo man får köpa julklappar för... Men vem orkar? Definitivt inte en sjuk jag. Igår var det tydligen lucia, det är julafton nästa vecka och om en vecka drar vi hemåt. Bara jag får vara frisk på min 12 timmars sträckflygning till Frankfurt så är jag väldigt väldigt väldigt nöjd.

Från och med imorgon kväll är mitt plugg officiellt slut.

#