ingen kommer minnas om hundra år

Spelade en golfrunda med Elin igår, sen åkte vi hem till henne och lagade mat och kollade film. Spelade en runda med mamma, pappa och Lennart idag oxå. Ikväll ska jag träffa min Rebecka. På tisdag åker jag, dör!


you are a shining light

Igår var min sista utgång i Sverige, och antagligen överhuvudtaget, på 5 månader.. Det känns sådär. Men jag avslutade ialf väldigt bra, och Petter var grym. Nu drar jag till golfbanan. Puss alla.



Now we're talkin'.. Med lite hjälp från en bartender så funkar det mesta!

true story


she loves you

Idag kom mamma och pappa hem från Spanien. Vi åt lunch, och sen åkte jag iväg och klippte mig. Efteråt hade jag tänkt att åka till klubben för att träna, men medan jag sitter i frisörstolen, ser jag floder som forsar ner för köpmangatan. Jag valde att åka till klubben ändå, jag tänkte att det kanske bara var en skur som skulle dra förbi fort. När jag kommer dit är det stora vattenpölar på övningsgreen, och med tanke på att det var just puttning jag hade tänkt att syssla med, ändrades mina planer drastiskt. Jag hoppas på bättre väder imorgon istället, så kanske jag kan träna då istället.

Imorgonkväll är Petter på le grand, så jag tänkte dra dit och hälsa på. Just nu sitter jag och bölar till one tree hill, gulligt.



"BOMBING FOR PEACE IS LIKE FUCKING FOR VIRGINITY"

Spelade golf imorse, det gick faktiskt bra. Sen tränade jag puttning, för det finns inte ett skit som är bra med den. Sen tränade jag resten av dagen. Imorgon kommer päronen hem oxå, det blir bra! Och jag åker om en vecka, dör.

Det är helt sjukt egentligen, hur mycket hat man kan känna mot en människa, men det finns inte ens ord för hur mycket jag hatar Anders Behring Breivik. När jag läser om all skit som har hänt Norge, finns det enmassa saker jag har lust att göra med den människan. Och det är inga trevliga saker, tro mig. Jag dör. Igen.

we're dancing for the desperate and the broken-hearted

Hade en grymt trevlig kväll med Åsa och hennes kusiner igår. Kom till le grand runt 20 över 11, efter förfest hos Åsis med en hel del asgod likör 43. Det blev dans för hela slanten, och vi höll på att svettas bort. Efteråt gick vi och tog en kebabtallrik. Idag vaknade man ju sådär lagom trött och seg. Nu sitter jag hemma och kollar på golf. Funderar på om jag ska ta en liten nap, är ganska trött liksommm. Godnatt



Det var meningen att det skulle skiktas, men det gick inte riktigt som planerat, men det smakade lika gott ändå, trots att det ser ut som om någon redan har haft det i magen, och fått upp det igen..

i say a little prayer

Igår blev det lite grillmys med trevligt folk hos Rebecka. Dock gick jag hem hyfsat tidigt eftersom jag skulle jobba idag. Synd bara att man ställer klockan en timme senare än planerat, så jag kommer en kvart försent. Jag kastade mig upp ur sängen och klädde på mig och borstade tänderna, resten sket jag i. Jag tyckte jag var duktig som lyckades vara på jobbet tio minuter efter att jag vaknat.

Nu är jag aphungrig och ska äta, och jag tillägnar en extra tanke till Norge idag.


mmmm

Igårkväll åskade och blixtrade det så mycket att jag och Rebecka trodde att vi skulle dö. Det är ju kul att det kommer precis när man ska sova oxå.. Och regnet vräkte ner oxå.. Så sorry, mamma och pappa, det där med att inte dränka blommorna gick inte riktigt som planerat. Imorse gick jag upp 9 för att åka och lämna blod, generösa jag. Sen var jag på systembolagspremiär. Det känns bra nu. Nu sitter jag på jobbet och gör ingenting. Jag har kommit fram till att det inte är så många som vill spela golf när det är åska och regn i luften. Tur att det är golf på teve som kan roa en!

Ikväll ser jag fram emot en grillkväll med bra folk!


fading into beautiful light

Idag var jag på ambassaden i Stockholm, för att fixa visum. Ascreepy ställe kan jag ju tala om. Höga stängsel med sånt där spiralstaket med taggar på längst upp. Det såg ut som värsta militärområdet. Och vi fick gå genom tullen för att komma in, och telefon fick vi inte heller ha med oss in. Jag hade fått en lista på alla dokument som var tvungna att vara med, och hur man skulle fixa allt. Förstås var det något papper som inte var exakt precis som det skulle, så jag höll på att dö av ångest precis innan, men det gick ju tydligen bra ändå. Jävligt moget att påstå att man typ dör om man inte har alla papper precis som det är sagt. Okej, kanske inte dör, men nästintill.. Ikväll blir det mysis med Rebecka med Harry P på bioduken. Jag vet inte hur jag ska orka, man blir liksom ganska trött när man går upp 5 på morgonen. Nu är ialf det mesta klart, bara småsaker som måste fixas. Den 2 augusti lämnar jag Sverige.


Så här tränar vi golf på Eskilstuna GK!


i would die if we were through

Idag fick jag veta att mina päron igår bokade en sistaminuten till Spanien. Skönt för dom. Själv ska jag jobba hela veckan, och det ska vara sådär halvbra väder vad jag har förstått. Men jag längtar asmycket till lördag för då blir det partyparty med bästaste snygg-Åsa! Det kommer bli asgrymt, och på fredag ska vi till systemet och shoppa loss, typ. Dags att bli av med den oskulden tycker jag, sisådär en månad efter 20årsdagen, men det är väl typ normalt eller något. Eller intE.

så sjukt sugen..

believe that dreams come true every day


BECAUSE THEY DO.

Spelade greensome med Richard idag, det gick inte alls bra. Suck. Vi hade oflyt med allt verkligen. Aldrig tur! Och jag måste nog lära mig att slå bollen rakt.. Imorgon drar jag med damerna på seriespel i Åtvidaberg. Hoppas vi lyckas hålla oss kvar i division 1, jatack! Ikväll tog jag cykeln ner till klubben och kollade på när Anna fick pris för deras tredjeplats, och tog en öl och hade det trevligt. Nu har jag packat det mesta, inte så mycket att ta med sig, men jag är förvånad hur litet jag har packat, och hur liten väska jag har med mig. För två nätter liksom, duktiga jag. Nu är jag aptrött så ska väl sova. Imorgon bitti ska jag iväg och handla lite innan avresa. Det blir en tidig morgon, sköönt. Jag vaknar ändå typ 7 varje morgon, och kan inte somna om, oavsett vad jag ställer klockan på. Sux. Godnatt

it's difficult to swallow twice in a row

Jaha, då var en golfdag överstökad. Det gick hyfsat bra på tävlingen. Vi kom på 9onde plats, med 42 poäng. Ibland är det kul med golf, dessvärre inte alltid.. Vi var så bra att vi vann ett presentkort på Ica Ekängen för 100 kronor. Många skulle liksom döda för ett sånt! Eller? Det sög dock att vi var en placering från en varsin vinflaska... Det kanske var tur för Molly, som bara är 16, men surt för mig!

Vi har toksöta andbebisar på 18 hålet, och idag fick vi höra av en av våra medspelare att människorna på flyktingförläggningen brukar fånga dom och grilla som kyckling. Dom är ju inte friska någonstans! Jag tog kort på dom för flera veckor sen, så jag kollade på bilden och räknade hur många dom var nu och då, och mycket riktigt hade det försvunnit fyra stycken. Hur mycket kött finns det på en sån liten liksom? Det finns bara ett ord; sjukT!

Imorgon är det singeltävling som gäller. Lycka till Amanda. Tackkkk.


some people pray, I turn up the radio

Har jobbat idag med, och efteråt gick jag ut på rangen för att få bort den obra socketvanan jag tydligen på något sätt har fått in. Jag fattade ingenting igår när jag gick ut för att träna och 90 procent av bollarna blev sockets. Nu är dom ialf förhoppningsvis borta. Har dessvärre ingen aning om vad jag gör för skillnad men så kan det vara. Hoppas dom håller sig borta under veckan bara. Imorgon är det dags för första tävlingen, can't wait! Går ut 13.14, typ assent? Men jag får ju sovmorgon ialf, det behöver jag.


what a beautiful day

Igår blev det först spicymat hos Ronja, för att sen vid 11 dra oss ner mot stan, för att upptäcka vad Brasseriet hade att bjuda på. Det var mycket trevlig, för att inte tala om svettigt! Vi kom hem drygt 2, och jag skulle upp 7 för att jobba klockan 8. Inte alltför genomtänkt kanske. Jag tar mig nog en powernap lite senare. Jag har två saker, förutom jobb, uppbokade denna helg, och jag vet inte när någon av dom inträffar, så det kan bli många överraskningar. Det känns som om jag inte hinner med något annat än just dom sakerna jag har inplanerade, men samtidigt känner jag mig rastlös för att jag har för lite att göra. Jobbig känsla, tro mig. Kanske tar och tränar lite golf trots allt...

Jag längtar till hela nästa vecka, det blir golf för hela slanten, förutom möjligtvis söndagen. Mums!


nu kommer allt tillbaks

Har tränat extremt effektivt idag, om jag får säga det själv. Nöjd jag. Dock har jag skaffat mig en fin, rosaaktig färg på axlarna, så snyggt! Imorgon fyller pappa år, och på kvällen ska jag ut med tjejerna. Det blir nog mysigt. Hoppas detta väder fortsätter, älskart.